25 / 04 / 2024

Kripto para piyasalarındaki dalgalanma hız kesmiyor!

Kripto para piyasalarındaki dalgalanma hız kesmiyor!

Kripto paralarda dalgalanmalar sürüyor. Mayıs'ın ikinci haftasında kaydedilen genel değer kaybı sonrasında şimdilerde tepki hareketleri dikkat çekiyor.



Kripto paralarda dalgalanmalar sürüyor. Mayıs'ın ikinci haftasında kaydedilen genel değer kaybı sonrasında şimdilerde tepki hareketleri dikkat çekiyor. Milliyet Gazetesi'nden Zeynep Aktaş'ın haberine göre; kripto paralara ilişkin ülkeler tarafından alınan kritik kararlar Bitcoin'de sert dalgalanmalar yaratıyor. 

Bitcoin, 23 Mayıs 2021 tarihinde 31.069 dolara kadar gerilerken ardından bir toparlanma kaydettş ve şimdilerde 36.182 dolar seviyesinde görülüyor. 

Kripto para piyasalarındaki dalgalanma hız kesmiyor!

Yaşanan toparlanmayla beraber son yedi günde değerinde yüzde 0.89 artış yaşandı. Aynı sürede Ethereum yüzde 9.95 değerlendi ve 2.492 dolardan işlem görmeye başladı. 

Binance Coin ise son 7 günde yüzde 10.98 artış kaydetti ve 336.18 dolar seviyesinde işlem görmeye başladı. Cardano 1.50 dolardan işlem görüyor. Yedi gündeki değer arışı oranı da yüzde 4.57 olarak kaydedildi.

Çin’den kripto paralara ilişkin gelen yasağın ardından 31 bin dolara kadar düşen Bitcoin tepki alımları ile 40.487 dolara kadar çıktı. Fakat devamı gelmedi. 

Kripto para piyasalarındaki dalgalanma hız kesmiyor!

Diğer taraftan İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, kripto para madenciliğinin 22 Eylül 2021 tarihinde kadar yasaklanacağını duyurdu. Görünen o ki kripto paralar ülkelerin kısıtlamalarıyla beraber dalgalı seyretmeye devam edecek.

Bitcoin 50, 100 ve 200 günlük ortalamaların altında seyrediyor. Ortalamalar yukarı doğru kırılmadıkça daha aşağıdan almak isteyen kişiler satışa yönelecek. Ortalamaların altında yaşanan aşırı hareketlilikler kayıpları yükselmesine neden olabilir. 

Kripto para piyasalarındaki dalgalanma hız kesmiyor!

Piyasaya çıkan kripto para sayısı 10.129'a ulaştı ve her geçen gün de artış gösteriyor. Yeni çıkan projeler ile beraber coin’lere rağbet de yükseliyor. Fakat açıklanan projelerinin ne derece gelecek vadettiği değerlendirilmeli. Geleceği bulunmayan kripto varlıklara gerçekleştirilecek yatırımlar, birikimleri yok edebilir.

4 şehirde kripto para operasyonu!

Kripto para için yeni uyarı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön