05 / 05 / 2024

Kripto para piyasası canlandı! Bitcoin son bir ayın zirvesine ulaştı!

Kripto para piyasası canlandı! Bitcoin son bir ayın zirvesine ulaştı!

Son zamanlarda çok büyük düşüşler yaşayan kripto para sektöründe hareketlilik yaşanmaya başladı. Bitcoin yüzde 12 civarında artış göstererek 3 ay sonra ilk kez düşüş trendini kırmış oldu.



BITCOIN'DE TREND TERSİNE DÖNDÜ

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Tarihi zirvenin ardından 3 aylık dönemde düşüş yaşayan Bitcoin geçen hafta cuma günü yüzde 12 oranında artarak 41 bin dolara ulaştı. Bitcoin'de yaşanan bu gelişmenin ardından düşüş trendi sonlana ermiş oldu.

Kripto para piyasası canlandı! Bitcoin son bir ayın zirvesine ulaştı!

BITCOIN, 50 GÜNLÜK ORTALAMANIN ÜZERİNE ÇIKTI

Bitcoin geçen günlerde 44 bin dolar seviyesine ulaşarak 2 ayın ardından ilk defa 50 günlük hareketli ortalamana yükseldi. Bitcoin bugün 45 bin 400 dolar üstüne ulaşarak son 1 ayın en üst seviyesine ulaştı. Bitcoin şu dakikalarda 43 bin 900 dolar civarında işlem görüyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön