26 / 04 / 2024

Kripto para piyasası canlandı! Bitcoin son bir ayın zirvesine ulaştı!

Kripto para piyasası canlandı! Bitcoin son bir ayın zirvesine ulaştı!

Son zamanlarda çok büyük düşüşler yaşayan kripto para sektöründe hareketlilik yaşanmaya başladı. Bitcoin yüzde 12 civarında artış göstererek 3 ay sonra ilk kez düşüş trendini kırmış oldu.



BITCOIN NASIL YÜKSELDİ?

07.02.2022 tarihinde Valkyrie'nin Bitcoin Madencilik ETF'i ABD teknoloji hisselerinin bulunduğu Nasdaq endeksinde listelenmek amaçıyla ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) onay verdi. Bu gelişmenin ardından Bitcoin anlık olarak yüzde 3 primlendi. KPMG Kanada'nın bilançosuna Bitcoin ve Ethereum eklemesiyle kazancında artış yaşandı.

Kripto para piyasası canlandı! Bitcoin son bir ayın zirvesine ulaştı!

TESLA, BITCOIN VARLIĞINI AÇIKLADI

Ayrıca ABD'li elektrikli araç üreticisi Tesla, SEC'e yaptığı bildirimde kripto para varlığını hakkında bilgi verdi.

Tesla şirketi 31 Aralık 2021 tarihi itibariyle 1.99 milyar dolar değerinde Bitcoin'e sahip olduğunu açıkladı. Tesla geçtiğmiz Şubat 2021'de 1.5 milyar dolar değerinde Bitcoin yatırımı yaptığını kaydetmişti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön