27 / 04 / 2024

Kripto para yatırımcıları dikkat! Balinalar en fazla bu Altcoin’lere oynuyor!

Kripto para yatırımcıları dikkat! Balinalar en fazla bu Altcoin’lere oynuyor!

On-chain balina izleme platformu olarak bilinen WhaleStats, ilk bin Ethereum balinası tarafından en çok satın alınan ilk 10 altcoin projesini paylaştı.



Ethereum balinaları bu altcoin projelerini seçiyor

Kriptokoin'de yer alan habere göre, WhaleStats'dan alınan verilere göre ilk bin Ethereum balinasının en çok ilgi gösterdiği kripto, lider altcoin projesi Ethereum (ETH) olurken onu USD Coin (USDC) izliyor. Stablecoin projesi Tether (USDT) ise üçüncü sırada yerini aldı. Diğerleri coinler ise şekilde sıralanıyor: "BUSD, GUSD, WOO, SLP, MATIC, UNI ve LRC."

Kripto para yatırımcıları dikkat! Balinalar en fazla bu Altcoin’lere oynuyor!

Bitcoin ve altcoin’ler düşüşe geçtikçe piyasa da hafif bir düzeltme oldu ve yirmi dört saatlik likidasyonlar toplam 192.77 milyon doları kaydetti. Beklenmedil bir yükselişi gelirken ABD Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE), Fed üzerinde faiz artırımı baskısı oluştururken, kripto piyasalarını da düşük işlem yapmasını istidiği için zorluyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön