25 / 04 / 2024

Kripto para yatırımcıları dikkat! Balinalar en fazla bu Altcoin’lere oynuyor!

Kripto para yatırımcıları dikkat! Balinalar en fazla bu Altcoin’lere oynuyor!

On-chain balina izleme platformu olarak bilinen WhaleStats, ilk bin Ethereum balinası tarafından en çok satın alınan ilk 10 altcoin projesini paylaştı.



Ayrıca sektör duyarlılığını ölçen Kripto Korku ve Açgözlülük Endeksi şimdi ‘nötr’ durumda ve bu da traderların düşüşten etkilenmediğini izlenimini veriyor. Böylece, yatırımcılar,Uniswap (UNI) ve  Polygon'un (MATIC) yirmidört saat içinde satın alınan ilk on altcoin arasında bulunmasıyla, favori tokenlerini biriktirmek amacıyla zamanı kullandılar. İki token ayrıca en fazla kullanılan akıllı sözleşmeler arasında da bulunuyor. Shiba Inu (SHIB), balinalar arasında en büyük holding olmayı sürdürürken, Uniswap en yaygın holding konumunda yerini alıyor.

Kripto para yatırımcıları dikkat! Balinalar en fazla bu Altcoin’lere oynuyor!

Piyasalar, Federal Rezerv’in hızla yükseliş gösteren enflasyon sebebiyle faiz oranlarını daha erken artmaya başlaması gerekebileceği beklentileriyle gerilemeye başladı. Basın zamanında, Bitcoin (BTC) ve altcoin projelerinin bazıları, son yirmi dört saat aralığında kayıpları azaltmaya çalışıyordu. Toplam kripto para piyasa değeri kabaca 1,73 trilyon dolar olarak kaydedilirken Bitcoin ise şu anda 42.600 dolar oldu.

ABD'de 3.6 milyar dolarlık Bitcoin vurgununda iki tutuklama!

Bitcoin yükseliş dönemine geçiyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön