29 / 03 / 2024

Kripto paralar için çarpıcı uyarı! Uzman isim resmen açıkladı! 

Kripto paralar için çarpıcı uyarı! Uzman isim resmen açıkladı! 

Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü kripto para piyasasıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı ve uyarılarda bulundu. Süllü, Bitcoin için 19 bin doları işaret etti...



Hafta sonu adeta bir kasırga yaşayan kripto para piyasanın lider varlıkları yeni haftada kritik seviyelere tutunmaya çalışıyor. Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü kripto para piyasasıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı ve uyarılarda bulundu.

Kripto paralar için çarpıcı uyarı! Uzman isim resmen açıkladı! 

Hafta sonu sert satış dalgasının yaşandığı kripto paralar, yaralarını sarmak için çabalıyor. 18 ayın en düşük seviyesine inen Bitcoin, yeni haftanın ilk gününde yeniden 20 bin seviyesinin üzerini gördü ve bu seviyede tutunmak için çalıştı. Ethereum da bin doların üzerindeki seyrini devam ettirmek için çabalıyor. 

Peki kripto paralardaki düşüş sürecek mi? İşte yatırımcıların merakla beklediği o sorunun yanıtı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön