26 / 04 / 2024

Kripto paralar sert çakıldı! Piyasadan 78 milyar dolar silindi! İşte Bitcoin, Ethereum, Solana'da son durum...

Kripto paralar sert çakıldı! Piyasadan 78 milyar dolar silindi! İşte Bitcoin, Ethereum, Solana'da son durum...

Kripto paralarda düşüş bugünde devam etti. Lider kripto para birimi Bitcoin gece 3 sıralarında sert fiyat hareketlerine sahne oldu. Bitcoin'deki seyir kripto paralarıda etkiledi. Peki kripto paralarda son durum ne? İşte detaylar...



Kripto para piyasasındaki son haftalarda görülen hareketli seyir yatırımcılarını tedirgin etmeyi sürdürüyor. Mart ayının sonlarına doğru düşüşe geçen Bitcoin, geçtiğimiz haftalarda Terra ekosisteminin iki kripto parası UST ve LUNA’daki çöküşün etkisiyle birlikte büyük kayıp yaşamıştı. 

Bitcoin de yatırımcıları şok eden gelişme! Resmen çakıldı! Şimdi ne olacak?

Dün toparlanma eğilimine giren ve 30 bin dolar seviyesi civarında hareket eden Bitcoin’de gece saatlerinde sert fiyat hareketleri yaşandı. 

Geçtiğimiz gün yüzde 5’in üzerinde prime ulaşan Bitcoin gece 3 sularında ani düşüşe geçti. 31 bin 380 dolar seviyelerinden işlem gören Bitcoin, 1.5 saat içerisinde 29 bin 295 dolara kadar indi. Bitcoin böylelikle 2 bin dolardan fazla değer kaybetti. Günlük bazda 29 bin 218 dolara inen Bitcoin yüzde 6.8 oranında düştü. Bitcoin şu saatlerde 29 bin 580 dolardan işlem görüyor. Peki,  Ethereum, Solana'da son durum ne oldu? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön