25 / 04 / 2024

Kripto paralarda deprem! Bitcoin ve Ethereum neden düşüyor? 

Kripto paralarda deprem! Bitcoin ve Ethereum neden düşüyor? 

Kripto paralardaki son durum merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki kripto paralarda son durum ne? Bitcoin ve Ethereum neden düşüyor? İşte detaylar...



ETHEREUM’DA TEHLİKE ÇANLARI MI ÇALIYOR?

Yine en çok tercih edilen kripto para birimleri arasında yer alan Ethereum aşırı sert düşüş grafiği sergiliyor. Tarihi zirvesinden yüzde 72 geride olan Ethereum yüzde 7’ye yakın düşüşle 1369 dolar seviyelerinde işlem görüyor.


SOLANA SIFIRLANMAYA DOĞRU İLERLİYOR

Bir dönem sosyal medyada pazarlanan ve milyonlarca yatırımcının parasını pula çeviren Solana da bitmek üzere olan kripto paralar arasında yer alıyor. Açıklanan resmi rakamlara göre, Solana 260 dolar olan tarihi zirvesini gördükten sonra toparlanamadı ve hep düşüş trendine devam etti. Ağında meydana gelen sorunlar da güven ortamını zedeledi ve yatırımcılar hızla kaçtı. Açıklanan resmi verilere göre, Solana tarihi zirvesinden yüzde 89 geride işlem görüyor. Solana yüzde 9 oranında kayıpla 29,36 dolar seviyelerinde yer alıyor.

Kripto paralarda deprem! Bitcoin ve Ethereum neden düşüyor? 

DOGECOIN EKLEDİĞİ SIFIRI SİLEMİYOR

Yine açıklanan resmi rakamlara göre, Dogecoin geçtiğimiz ayki satış dalgasında eklediği sıfırı silemedi. Milyarder iş insanı Elon Musk’ın spekülatif açıklamalarıyla yön bulmaya çalışsa da artık bu gelişmelerin de pek bir işe yaramadığı ortamda Dogecoin kayıplarını artırıyor. Açıklanan resmi verilere göre, Dogecoin yüzde 7 oranında düşüşle 0.061 dolardan alıcı buluyor.

SHIBA INU BİR SIFIR DAHA EKLEDİ

Bol sıfırlı kripto para birimi olarak dikkat çeken Shiba Inu düşüş dalgasında hanesine bir sıfır daha ekledi. Açıklanan resmi rakamlara göre, Shiba Inu yüzde 5 oranında düşüşle 0.00000844 dolar seviyelerinde işlem görüyor.

Kripto paraların değeri eriyor! Bitcoin'de son durum ne? Yatırımcılar dikkat! 

Bitcoin'de saat kuruldu! Zamanı geldiğinde...

Kripto para Ethereum'da görülmemiş düşüş! Son 24 saatte yüzde 10'dan fazla eridi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön