26 / 04 / 2024

Kripto paralarda deprem! Terra LUNA Coin sonrasında şimdi de...

Kripto paralarda deprem! Terra LUNA Coin sonrasında şimdi de...

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto paralarda yeni kriz baş gösterdi. Terra LUNA Coin'den sonra şimdi de o coinde endişeler arttı. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...



Sabah'ın aktardığına göre, Terra LUNA Coin krizi sonrası şimdi de Ethereum'da yaşanan gelişmeler gündemden düşmeyen kripto para piyasasında 'Güvenilirlik' hikayesine de ikinci darbe oldu.

Kripto paralarda deprem! Terra LUNA Coin sonrasında şimdi de...

Piyasanın en güçlü birimleri arasında yer alan ve 'Güvenilir' şeklinde isimlendirilen ABD Doları'na endeksli TerraUSD (UST) stabil coininde yaşanan kriz kripto para piyasasını derinden sarsmış, 1 dolar civarında seyretmesi gereken UST 22 centin altına gerilemiş. Yine konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, piyasanın 10 büyük biriminde yer alan Terra LUNA coin ise yüzde 99.9 eriyerek buhar olmuştu.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön