26 / 04 / 2024

Kripto paraların değeri eriyor! Bitcoin'de son durum ne? Yatırımcılar dikkat! 

Kripto paraların değeri eriyor! Bitcoin'de son durum ne? Yatırımcılar dikkat! 

Ether yüzde 5 değer kaybıyla 1445,56 dolara düşerek Mart 2021'den beri en düşük seviyesini kaydederken, Bitcoin de 27 bin 264,65 dolara geriledi ve 12 Mayıs'tan bu güne olan en düşük seviyesini gördü. Peki kriptoları neler bekliyor?



Son aylarda Fed’in faizlerin yükseltilmesi, küresel çapta para politikacıların fiyat artışlarını kontrol altına alma çabaları ve teknoloji hisseleri gibi riskli varlıkların düşüş yaşamasıyla Bitcoin ve diğer kripto paralarda önemli değer kayıpları kaydedildi. 

Bloomberg HT'de yer alan habere göre; kripto platformu Luno’nun Başkan Yardımcısı Viyaj Ayyar düşüşe ilişkin olarak “ABD enflasyon verisi hafta sonuna girerken aşağı yönlü trendi destekledi ve özellikle önümüzdeki hafta yapılacak FOMC toplantısı nedeniyle düşüş trendinin devam etmesi olası görünüyor” açıklamasında bulundu. 

Kripto paraların değeri eriyor! Bitcoin de son durum ne? Yatırımcılar dikkat!  

“Eğer daha önce yaşanan ayı piyasalarını incelersek Bitcoin’in yüzde 80 ve üzeri değer kaybı yaşadığını diğer kripto paraların ise yüzde 90 ve üstü gerilediğini görüyoruz” ifadelerini kullanan Ayyar, eğer şu anki durum da buysa, gelecek  1-2 ay içinde Bitcoin’in çok daha düşük seviyeleri görebileceğine dikkat çekti. 

Coinglass verilerine göre Cuma günü 258 milyon dolar ve Cumartesi 290 milyon dolar kaybedilmesinden sonra Pazar günü yaşanan kayıp da 100 milyon dolar oldu. 

Bitcoin'de saat kuruldu! Zamanı geldiğinde...

İslam Memiş'ten şok eden dolar tahmini! Bu senaryo gerçekleşirse dolar dibi görecek!

Altında kritik tarih açıklandı! Gram altın ve ons altında büyük sıçrama geliyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön