26 / 04 / 2024

Kripto varlıklara yatırımlar azalmıyor!

Kripto varlıklara yatırımlar azalmıyor!

Son zamanlarda değer kaybı yaşayan kripto paralar yatırım almaya devam etti. Geçtiğimiz hafta kripto para sermaye varlıklarına para girişi yaşandı. 



CoinShares'in Dijital Varlık Fon Akışları önceki hafta kripto varlıklara 88 milyon dolar sermaye girişi olduğunu açıkladı. Milliyet'te yer alan habere göre; Bitcoin, 51 milyon dolar ile en fazla sermaye girişi olan kripto para olurken, ay başından bu yana 88,2 milyon dolar, yıl başından bu yana 6,45 milyar dolar Bitcoin'i tercih etti. 

Kripto varlıklara yatırımlar azalmıyor!

Ethereum'da  bu hafta 17,2 milyon dolar çıkış görülürken Solana 18,8 milyon dolar, Tron 17 milyon dolar ve çok varlıklı yatırım ürünleri 15 milyon dolar yatırım aldılar. Kripto varlıklara ay başından bu güne 144 milyon dolar ve yıl başından bu yana 9,5 milyar dolar sermaye girişi yaşandı.

Kripto paralar bağımlılık yapar mı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön