19 / 04 / 2024

Kripto yatırımcılarına bomba uyarı! Bitcoin ve Ethereum eridikçe eriyor! Kriptoları neler bekliyor?

Kripto yatırımcılarına bomba uyarı! Bitcoin ve Ethereum eridikçe eriyor! Kriptoları neler bekliyor?

Yapısı gereğiyle ortaya çıktığı günden beri pek çok defa sert iniş ve çıkışlarla karşılaşılan kripto paralar, enflasyondaki yükseliş ve bu doğrultuda yaşanan yüksek faiz ortamıyla Kasım'dan bu yana ağır darbe aldı. Peki kripto para piyasasında son durum ne? Bitcoin ve Ethereum'u neler bekliyor?



Terra platformu tarafından bir dolara eşit olacak şekilde tasarlanan kripto para UST'nin fiyatını dengelemek için çıkarılan stabil coin LUNA'da yaşananlardan sonra güvenin sorgulanması ise çöküşe hız kazandırdı. 

Gelinen noktada ilk 10'da yer alan ve çok sayıda yatırımcısı olan LUNA'nın değerinin sıfırlanması ve Binance'den delist edilmesi, sabit coinlerdeki istikrarsızlığın kriptoların genelini etkilemesiyle neticelendi. 

Kripto yatırımcılarına bomba uyarı! Bitcoin ve Ethereum eridikçe eriyor! Kriptoları neler bekliyor? 

Coinmarketcap tarafından açıklanan rakamlara göre, Nisan ayının başında 2,1 trilyon doları geçen kripto para piyasasının toplam değeri 1,2 trilyon dolar seviyelerine kadar düştü. Bitcoin 558,6 milyar dolarla en yüksek piyasa değeri olan kripto olarak belirlenirken, Ethereum 237,6 milyar dolarla ikinci sıraya yerleşti. 

Peki kripto para piyasasında son durum ne? Bitcoin ve Ethereum'u neler bekliyor? İşte milyonlarca yatırımcının araştırdığı o soruların yanıtları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön