25 / 04 / 2024

Kriptocuların yüzde 70'i neler olduğunun farkında bile değil!

Kriptocuların yüzde 70'i neler olduğunun farkında bile değil!

Dogecoin'in (DOGE) kurucusu, kripto yatırımcılarının gelecek planlarını değerlendirdi. Peki DOGE kurucusu neler söyledi? İşte ayrıntılar...



Kriptocuların yüzde 70 i neler olduğunun farkında bile değil!

Teknolojioku'da yer alan habere göre Markus'un twittleri şu şekilde:  “Kripto yatırımcılarının ne kadarının kriptonun temellerini anladığından ya da piyasaların nasıl çalıştığını anlamadığından emin değilim, ancak insanların söylediklerini okuyarak tahmin ediyorum ki en az yüzde 70’i hiçbir fikri yok”

DOGE kurucusu kripto dolandırıcılığı konusunda uyardı

Meme coin kurucusu, daha önce yüzde 95'lik kripto para projelerinin çoğunluğunun, sunacak gerçek bir değeri olmadığını, dolandırıcılık ve çöp"ten başka bir şey olmadığını  belirtmişti.

Öte yandan çoğu gerçek kripto projesinin, dolandırıcılıkların varlığı sebebiyle ana akım yatırımcılarla güvenilirlik savaşları verdiğini gözlemlediğini belirtti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön