26 / 04 / 2024

Kriptolarda aylar sonra ilk! Küllerinden yeniden doğuyor!

Kriptolarda aylar sonra ilk! Küllerinden yeniden doğuyor!

Kripto paralar Haziran ayındaki büyük değer kaybının ardından yükselişe geçiyor. yaralarını sarmaya çalışıyor. Bitcoin, 2 ay sonra ilk kez kritik seviyeye ulaşarak yatırımcısını kalbini hoplattı. İşte ayrıntılar...



ETHEREUM 2,5 AYDAN FAZLA ETKİLİ TUTMA 

Milliyet'te yer alan habere göre; Bitcoin'den sonra ikinci en büyük dijital varlık olan Ethereum, önceki gün kritik 2.000 $ eşiğini aştı. Ethereum bugün 2.000 doların üzerine çıkarak yükselmeye devam ediyor. Bu, son 2,5 ayın en yüksek seviyesi olarak kaydedildi. 

KAZANCI BITCOIN'I BİLE GEÇTİ!

Ethereum'un son dönemdeki performansı, Bitcoin'in kazançlarını aştı. Ethereum Temmuz ayında yüzzde 56.69 yükseldi. Ethereum 1 Ağustos'tan bu yana yüzde 30'dan fazla arttı

Kripto paralarda flaş gelişme! Bitcoin, Ethereum, Ripple... Ne ararsan varKRİPTOLAR NEDEN YÜKSELİYOR?

ABD işgücü piyasasının beklentilerin üzerinde performans göstermesi ve üretici ve tüketici fiyatlarının rekor seviyelere geri dönmesiyle, Fed'in Eylül ayında politika faizlerini daha yavaş artıracağı beklentileri başarılı oldu. 

Piyasa şu anda Fed'in Eylül ayında faiz oranlarını 50 baz puan artıracağını fiyatlıyor. Fed'in para politikası sıkılaştırmasını yavaşlatacağı beklentileri piyasadaki risk seviyesini artırırken, bu durum hisse senetlerinde ve kripto para birimlerinde hızlı bir yükselişe neden oldu.

Akaryakıta dev zam geldi! Bu gece itibarıyla geçerli olacak! İşte motorinin yeni fiyatı

Katlanabilen telefon Huawei P50 Pocket'a 3 bin TL indirim! Bu fırsat kaçmaz! İşte 14 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Migros neler yapıyor böyle? Ayçiçek yağı, zeytinyağı ve çayda çılgın indirim! 14 Ağustos 2022 fiyat listesi

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön