26 / 04 / 2024

Kruvaziyerde İzmir - Hopa işbirliği!

Kruvaziyerde İzmir - Hopa işbirliği!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Türkiye’nin kruvaziyer turizminden daha fazla pay alabilmesi için limanların birlikte çalışması gerektiğini söyledi. Demirtaş, “Türkiye’de kruvaziyer turizminde çok büyük bir potansiyel var" dedi.



İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Türkiye’nin kruvaziyer turizminden daha fazla pay alabilmesi için limanların birlikte çalışması gerektiğini söyledi. Demirtaş, “Türkiye’de kruvaziyer turizminde çok büyük bir potansiyel var. Özellikle Karadeniz keşfedilmemiş bir yer. Bu potansiyelin değerlendirilebilmesi için işbirliğiyle ortak tanıtım yapmalıyız. Hopa’ya bu konuda elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Martta Miami’de birlikte tanıtım yapalım” dedi.


Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, “Kruvaziyer turizminde İzmir’in tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz” diye konuştu.


Hopaport Genel Müdürü Meriç Burçin Özer, “Hem kruvaziyer, hem de lojistik konusunda  İzmir  ile ortak çalışmak istiyoruz” dedi.


Milliyet 


Geri Dön