27 / 04 / 2024

Kullar İnşaat ve Gül Yapı'dan Otoport projesi!

Kullar İnşaat ve Gül Yapı'dan Otoport projesi!

İstanbul yepyeni bir otomobil alışveriş konseptiyle tanışıyor



Kullar İnşaat ve Gül Yapı  A.Ş. dev bir yatırımla OTOPORT projesini hayata geçiriyor. Beylikdüzü'nde, E5 yolu üzerinde, TEM otoyoluna 5 km mesafede inşa edilecek AVM; dünyanın tüm otomobil devlerini aynı çatı altında toplayacak. OTOPORT aynı zamanda ikinci el araç konusunda da referans noktası olacak.   

200 METRELİK DEVASA VİTRİN 

Tam 160 oto galeri ve şirketin hizmet vereceği OTOPORT'un en dikkat çekici özelliklerinden biri mimari konumu olacak. Galeriler, ürünlerini E5'e paralel 200 metre uzunluğundaki devasa şeffaf vitrinleri sayesinde 7/24 sergileme fırsatı bulacak. 

OTOPORT, sadece araç almak isteyenler için değil, aynı zamanda kaliteli vakit geçirmek isteyenler için de tasarlandı. Go-kart pisti, restoranları, kafeleri, çocuk oyun alanları, yapı marketleri, servisler ve banka şubeleriyle aynı zamanda tam anlamıyla yaşam ve eğlence merkezi olarak da hizmet verecek. 

OTOPORT projesi; proje yatırım ortaklarından Kullar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kul, Gül Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül ve Gül Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi ve Otoport proje koordinatörü olan Sönmez Aydın'ın katılımları ile yapılacak olan basın toplantısında tanıtılacak.   
 
Yer   :Skyport İş ve Yaşam Merkezi Hürriyet Bulvarı No: 1 Beylikdüzü İstanbul

Tarih   :21 Mayıs 2010, Cuma

Saat   :14.30


Geri Dön