24 / 04 / 2024

Kumluca Devlet Hastanesi'ne ek bina müjdesi!

Kumluca Devlet Hastanesi'ne ek bina müjdesi!

AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, Kumluca Devlet Hastanesi'ne yataklı ek bina ve 112 binası yapımı ihalesinin nisan ayında gerçekleşeceğini söyledi.



AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, Kumluca Devlet Hastanesi'ne 50 yataklı ek bina ve 112 ASHİ ikmal inşaatı yapım işi ihalesi için ilan verildiğini müjdeledi.

Milliyet'te yer alan habere göre; 10 Nisan 2020 tarihinde ihaleye çıkılacağından bahseden Erol Uysal, "Ek bina içerisinde yataklı servisler, acil servis, ameliyathane, yoğun bakımlar, yeni doğan yoğun bakım, endoskopi ünitesi, doğum odaları, transfüzyon merkezi, radyoloji üniteleri, sterilizasyon ünitesi, idari birimler ve konferans salonu bulunmaktadır. Ayrıca hastane bahçesinde 150 araçlık katlı otopark yer almaktadır. Ek bina ile birlikte hastane yatak kapasitesi 150 yatağa kadar çıkacaktır. Mevcut hastanemizde bulunmayan yeni doğan yoğun bakım ve 2. seviye yoğun bakım üniteleri aktif olarak hizmet verecektir" açıklamasında bulundu. 

Mevcut hastanedeki acil servis, ameliyathane, yoğun bakım ve doğumhane gibi bölümlerin yeni binaya taşınıp daha ferah ve geniş bir ortamda hizmet verileceğinden bahseden Erol Uysal, "Mevcutta 10.000 metrekare olan hastanemizin kapalı alanı 30.000 metrekare olacaktır. Hastanemizin ek binasının yapılmasıyla birlikte modernize edilerek Kumluca halkının hizmetine sunulacaktır" diye konuştu. 


Geri Dön