29 / 03 / 2024

Kurtlar Gayrimenkul Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Kurtlar Gayrimenkul Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Mustafa Kurt tarafından Avcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.



Kurtlar Gayrimenkul Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurt tarafından kuruldu. 

Kurtlar Gayrimenkul Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Gayri menkuller alım satımı gayrimenkullerin kiralanması her nevi emlak alım satımı araziler arsalar almak satmak kiralamak kiraya vermek aracılık etmek. Her türlü elektrik malzemeleri alım satımı ithalat ve ihracatını yapmak elektrik tesisatları ve onarımları projelerüretmek konusu ile ilgili işyerleri açmak işletmek işletmeye vermek bayilikler almak bayilikler vermek projelerle ilgili işleri kısmen yada tamamen yapmak yaptırmak konusu ile ilgili makineler almak tesisler kurmak Her türlü mesken amaçlı konut inşaatları yapmak yaptırmak altve üst şehircilik planlama yol ve kanalizasyon işleri yapmak ihalelere girmek mimari projeler hazırlamak fizibilite raporları çıkarmak her türlü inşaat malzemesi almak satmak ithalat ve ihracatını yapmak şubeler açmak tesisler kurmak


Geri Dön