29 / 03 / 2024

Kuşadası AVM 2014 yaz sezonu öncesi halka açılacak!

Kuşadası AVM 2014 yaz sezonu öncesi halka açılacak!

Kuşadası Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Kuşadası'na canlılık getirecek. İlçenin ve bölgenin gözde yaşam merkezi olma konusunda bir hayli iddialı olan Kuşadası Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Klaros İnşaat'ın ana yatırımcılığında ortaya çıktı...



Kuşadası Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Kuşadası'na canlılık getirecek. İlçenin ve bölgenin gözde yaşam merkezi olma konusunda bir hayli iddialı olan Kuşadası Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Klaros İnşaat'ın ana yatırımcılığında ortaya çıktı. 


Kuşadası AVYM, yaklaşık 82 dönüm arazi üzerinde 25 bin metrekare kiralanabilir mağaza alanı ile dev bir yatırım olarak ilçenin yeni ilgi odağı oldu. 


Bünyesinde yer alan 5M Migros, moda & kozmetik, elektronik, ev tekstili mağazaları ve dünya mutfaklarını barındıran, herbiri farklı konsept sunan restaurant ve kafeler ile alışveriş için çeşitlilik sunuyor.. 

Amfîtiyatrosu bile var Ama tüm bunların yanı sıra bölge halkına fark yaratan bir hizmeti sunmak için; konser, gösteri ve birçok aktivitenin yer alacağı 2 bin kişilik amfitiyatrosu bulunuyor. Ulusal ve yerel olarak perakende sektöründe öncülük eden markaların yer aldığı 100'ün üzerinde mağaza, 1200 metrekarelik açık ve 425 metrekarelik kapalı çocuk oyun alanı, AVM'lerde bir ilk olan "Açık Hava Tiyatrosu" (Amfitiyatro) ile yaşam merkezi ismini hak eden Kuşadası Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 2014 yaz sezonu öncesi halka açılacak. 


Kiralama Yönetimi ve Marka Karması danışmanlığını, alanında uzman ve sektörde 20 yıllık bir deneyime sahip olan İstanbul kökenli "2RE Gayrimenkul Yönetimi & Perakende Danışmanlığı" firması veriyor. Kuşadası Alışveriş ve Yaşam Merkezi "facebook" sayfasında www.facebook.com/kusadasiavm proje ve markalar ile ilgili son gelişmeleri takip edebilirsiniz. 


Milliyet Busıness


Geri Dön