20 / 04 / 2024

Kuşadası için proje talebi!

Kuşadası için proje talebi!

AYDIN' ın Kuşadası ilçesinde CHP'li Belediye Başkan aday adayı Özer Kayalı, sivil toplum öıgutu temsilcilerine çağrı yaparak, önümüzdeki beş yılda uygulanacak projelerle ilgili öneri istedi...



Seçim sürecinde kaybedecek zamanın olmadığım belirten Kayalı, tüm dernek başkan, yönetim ve üyeler inin önümüzdeki süreçle Kuşadası'ndaki değişime destek vermeleri gerektiğini söyledi Kayalı, "Gelecek seçimleıi değil, gelecek nesilleri düşünerek hizmet üreteceğiz sloganı ile yola çıktık. Yaşadığımız kentle ilgili kaıaılan alırken, demokratik yönetim ilkelerine ve katılımcılığa özen göstereceğiz. Kuşadasr'nm imar planlan, yapılaşma, otopark, altyapı, doğal ve tarihi dokusu, kent mobilyalan, kentsel kullanım alanları, kamuya açık alanlar, trafik, ticari ve mesleki yaşamda karşılaşılan engeller ile ilgili, kısacası kent insanım ilgilendiren ve belediye olanaklaıı ile giderilebilecek sorunların çözümü için önerilerinizi almak istiyorum" dedi. 

Kayalı. "Seçim soması hayata geçirilecek ve uygulanabiliı projelerimize dayanak olacak görüş ve önerilerinizi 15 Ocak 2014 tarihine kadar bekliyor, Kuşadası'nın kaderini birlikte değiştirmeye davet ediyorum" diye konuştu.


Hürriyet Ege


Geri Dön