25 / 04 / 2024

Kuşadası’na kapalı pazar yeri!

Kuşadası’na kapalı pazar yeri!

Aydın’ın Kuşadası İlçesi Hacıfeyzullah Mahallesi’nde 475 tezgah kapasiteli kapalı pazar yeri hizmete açıldı. Pazar yeri, farklı günlerde kurulan semt pazarlarını tek bir çatı altında toplayacak.



Kuşadası Belediyesi tarafından eski itfaiyenin bulunduğu 15 bin metrekarelik alana yaptırılan kapalı pazar yeri, ilçenin farklı mahallelerinde farklı günlerde kurulan semt pazarlarını tek bir çatı altında toplayacak. Salı, Çarşamba ve Cuma günleri hizmet verecek olan 475 tezgah kapasiteli pazar yerine ulaşım, Kuşadası’nın tüm mahallelerinden kaldırılacak ücretsiz servisler ile sağlanacak. Kuşadası Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’nde tezgah alanlarının yanı sıra düğün, toplantı gibi özel etkinliklerin yapılabileceği çok amaçlı bir salon, otopark ve kafeterya ile 24 saat hizmet verecek olan bir güvenlik noktası da yer alıyor. 


Pazardaki esnafla sohbet eden CHP’li Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, "Farklı semtlerde açılan ve trafik başta olmak üzere pek çok soruna neden olan semt pazarlarının kapalı pazar yerine taşınması ile ilçemizin önemli bir sorunu daha giderilmiş oldu. Vatandaşlarımız bundan böyle iklim koşullarından etkilenmeden sağlıklı ve güvenli bir ortamda alışverişlerini yapma olanağına kavuşmuş olacak" dedi.



Hürriyet Ege




Geri Dön