18 / 04 / 2024

Kuşadası'ndan konut almak isteyenler çoğaldı!

Kuşadası'ndan konut almak isteyenler çoğaldı!

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, Aydın Kuşadası'nda gayrimenkul sektörünün hareketlendiğini dile getirdi. 



Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketlerdeki emlak ve yatırım danışmanları ile bir araya geldi. “Yaptığımız yatırımlar sayesinde Kuşadası’nın marka değeri her geçen gün artıyor” diyen Turan, kent meydanı, Kuşadası Spor Yaşam Merkezi, Grand ve Orient Bazaar’ın bulunduğu bölgede yapılacak alt ve üst yapı yenileme ile peyzaj düzenleme çalışmaları hakkında bilgi verdi.  

Milliyet'te yer alan habere göre; emlak danışmanları de, hizmetler sayesinde Kuşadası’nın gayrimenkul satın almak isteyen yerli ve yabancı yatırımcıların yeniden ilgi odağında olduğunu söyledi.

Turan, talep ve önerileri de dinledi. Sorunların hızla çözülmesi  için çalışan Güvercin Masa’nın gezici ekibi talepleri anında ilgili birimlere iletti.

 Kuşadası ndan konut almak isteyenler çoğaldı!

Doğal güzellikler ve tarihi doku korunuyor

Kuşadası Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürü Ethem Kerim, Kirazlı Ekolojik Yaşam Derneği’ni ziyaret etti.

Dernek üyeleriyle, Türkiye’nin ilk eko köy pazarının da kurulduğu Kirazlı Mahallesi’nde doğal yapının korunması, yapılaşmanın kontrol edilmesi ile tarımsal üretim ve sulama konularında fikir alışverişi yapan  Kerem, “Geçen yıl belediye meclisinde Kirazlı Mahallesi’nin özgün mimari dokusunu yaşatmak amacıyla inşaatlarda geleneksel dokuya uygun malzeme kullanılmasını zorunlu hale getirdik. Bölgenin doğal ve mimari dokusunun korunması ile ekolojik tarımın sürdürülebilmesi için üzerimize düşeni yapacağız” şeklinde konuştu.

Kuşadası'ndaki gayrimenkul fiyatlarına Afgan dopingi!


Geri Dön