25 / 04 / 2024

Kuyumcukent Baharyaka'daki hissesini devretti!

Kuyumcukent Baharyaka'daki hissesini devretti!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağlı ortaklığının hisse devri hakkında açıklama yaptı.



Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın Eyüpsultan Baharyaka Kentsel Dönüşüm Projesini yürüttüğü bağlı ortaklığı Kuyaş Ek Grup İnşaat ve Yatırım A.Ş'ndeki yüzde 54 oranındaki hissesinin tamamının, belirlenen ödeme planıyla 11 milyon TL bedelle şirket ortakları Ek Group İnşaat A.Ş. ve Burker Tekstil İnş. Paz. San. Ve Tic. Ltd. Şti.'ne satılmasına dair Hisse Devir Sözleşmesi 2 Ağustos 2019 tarihinde imza edildi. Hisse devrinin bir ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın KAP açıklaması: 
Eyüpsultan Baharyaka Kentsel Dönüşüm Projesini yürüttüğümüz bağlı ortaklığımız Kuyaş Ek Grup İnşaat ve Yatırım A.Ş'ndeki %54 oranındaki hissemizin tamamının, belirlenen ödeme planıyla 11.000.000 TL bedelle şirket ortaklarımız Ek Group İnşaat A.Ş. ve Burker Tekstil İnş. Paz. San. Ve Tic. Ltd. Şti.'ne satılmasına dair Hisse Devir Sözleşmesi 02.08.2019 tarihinde imza edilmiştir. Hisse devrinin bir ay içerisinde tamamlanması planlanmaktadır.

Paydaşlarımızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla.
 


Geri Dön