20 / 04 / 2024

L 'Originale Alfredo ve Cento Per Cento, Nişantaşı'nda açılacak!

L 'Originale Alfredo ve Cento Per Cento, Nişantaşı'nda açılacak!

Cento Per Cento açılış için gün sayarken, Abdi İpekçi"ye bir İtalyan restoranı daha geldi. Önceden Mezzaluna"nın bulunduğu ve uzun zamandır boş duran mekan, yakında L"Originale Alfredo adıyla hizmet vermeye başlayacak



çatısı altında Sortie, Salomanje, Ghetto gibi eğlence hayatının önemli adreslerini bulunduran Eksen Group"un sahipleri Erol-Varol Kaynar kardeşler, Londra"daki Latium"un şefi Maurizio Morelli ile anlaşmış ve Nişantaşı-Abdi İpekçi Caddesi"nde Cento Per Cento adında bir İtalyan restoranı açmak için kolları sıvamıştı.

Cento Per Cento açılış için gün sayarken, Abdi İpekçi"ye bir İtalyan restoranı daha geldi. Önceden Mezzaluna"nın bulunduğu ve uzun zamandır boş duran mekan, yakında L"Originale Alfredo adıyla hizmet vermeye başlayacak. Bir yanda Erol-Varol Kaynar kardeşlerin Cento Per Cento"su, diğer yanda Sinyor Alfredo"nun asırlık restoranı L"Originale Alfredo"nun şubesi ile Nişantaşı"nda İtalyan lezzetleri kapışacak.

Yıldızların tercihi

Angelina Jolie-Brad Pitt çiftinin de tercih ettiği çocuk mobilya markası Theophile&Patachou, Kid"s Story Home tarafından Türkiye"ye getirildi. Markanın ürünlerinin satılacağı mağaza, Nişantaşı-Abdi İpekçi Caddesi"nde hizmete girdi. Theophile&Patachou"nun tasarımcısı Isabelle Thys ile Kid"s Story Home"un ortakları Eva Nassima ve Pınar Topçuoğlu"unun ev sahipliği yaptığı açılış davetine, Özlem Serter, Bennu Gerede, Elif Gönlüm, Meral çalışıcı gibi tanınmış simalar da katıldı.

Özbeğen hayranlarına

Taksim-Talimhane"de açılan Portofino Stage"de Ferdi Özbeğen sahneye çıkıyor. Hayranlarına duyurulur!

Lezzet günleri başlıyor

œşžehrini Keşfet mottosuyla yola çıkan Mekanist.net, œMekanist Lezzet Günleri adlı bir etkinlik düzenliyor. Etkinliğin ilki, 10-21 Ocak günleri arasında œİtalyan mutfağı temasıyla gerçekleşecek. İtalyan restoranlarını bir araya getirecek œLezzet Günlerinde ayrıca yüzde 35"e varan indirimler olacak.

Bu gece sahnede

İzmir"in en prestijli eğlence adreslerinden Soho, ünlü şarkıcıları İzmirli hayranlarıyla buluşturmaya devam ediyor. 2010"da Hakan Altun, Demet Akalın, Yıldız Tilbe ve Tan gibi ünlü şarkıcıların konserlerine ev sahipliği yapan Soho, bu gece de sahnesinde Murat Dalkılıç"ı ağırlayacak.

şžımarmak isteyenlere yeni adres

Geçtiğimiz yıl Ayşe Kucuroğlu"nun gece hayatına kazandırdığı Tünel"deki Public, artık Spoil (şžımar) adıyla hizmet veriyor. Sabah 04.00"e kadar açık olan, işletmeciliğini Muhittin Ülkü"nün yaptığı mekan, mutfağıyla da iddialı. Beyrutlu bir aşçının danışmanlığında hazırlanan mönüde İtalya, İspanya, Fransa, Fas, Lübnan, Suriye ve Türkiye"nin güneyinden de lezzetler bulunuyor.

ARABESK GECESİ

Jolly Joker Balans
Işın Karaca, bu akşam Jolly Joker Balans sahnesinde olacak. Ünlü şarkıcı, büyük beğeni toplayan son albümü œArabesquedeki eserlerin yanı sıra hit şarkılarını seslendirecek.

Nahide
İstanbul"un popüler eğlence kulüplerinden Nahide, 11 Ocak"ta œBuram buram arabesk gecesine ev sahipliği yapacak. Mekanda sahneye çıkacak Linet, 80"lerden günümüze hit olmuş arabesk şarkıları yorumlayacak.
Hürriyet/Gökhan Kimsesizcan


Geri Dön