19 / 04 / 2024

Larespark, sezona yeni konseptiyle girdi

Larespark, sezona yeni konseptiyle girdi

Bu güne kadar herşey dahil sistemle hizmet veren Larespark Hotel, Delüxe konseptine dönüştürüldü



Antalya'nın dünyaca ünlü Lara sahilinde bulunan Larespark Hotel, yeni sezona yenilenerek girdi.

Antalya'nın Lara sahilinde 2002 yılında hizmete giren Larespark Hotel, 9 Kasım 2008'de kapılarını yenilenmek için geçici olarak misafirlerine kapattı. Odaları, lobisi, restoranları, amfi tiyatrosu, bahçesi tepeden tırnağa yenilenen Larespark Hotel, 13 Nisan Pazar günü yeni konseptiyle hizmet vermeye başladı.


KALİTELİ MÜŞTERİYE KALİTELİ HİZMET

Larespark Hotel'in odaları, lobisi, kral daireleri, delüxe konseptine göre baştan yaratıldı. Odaların, lobinin mobilyaları, perdeleri, halıları, yatak takımları, televizyonları yenilendi. Lobinin mobilya ve halıları değiştirildi. Amfi tiyatro yenilenirken, Larespark Hotel'e yeni alacarte restoranlar eklendi. Turistik tesiste artan hizmet kalitesiyle daha kaliteli müşteriye hizmet verilmek isteniyor.

VIP HİZMET

Toplam 112 bin metrekare alan üzerine kurulu Larespark Hotel'de 534 oda ve 1350 yatak bulunuyor. Larespark Hotel tatilcilerin yanı sıra futbol sahaları ile spor turizmine de delüxe hizmet vermeyi amaçlıyor. Lara sahilinin ilk 5 yıldızlı turistik tesisinde misafirlere özel hizmet paketleri de bulunuyor.
 
Habertürk


Geri Dön