25 / 04 / 2024

Lavazza Coffee Shop 8. mağazasını Beşiktaş'ta açtı!

Lavazza Coffee Shop 8. mağazasını Beşiktaş'ta açtı!

110 yıldan fazla geçmişiyle dünyanın lider kahve markalarından biri olan Lavazza, açtığı cafee shoplarla da ilgi çekiyor



Lavazza kalitesine ulaşılabilirliği artırmayı amaçlayan marka, sekizinci Coffee Shop´u da Beşiktaş´ta açtı.

İtalyan espressosunun tadını ve kalitesini dünyaya yayan Lavazza, bu geleneği Türkiye´de de yaygınlaştırıyor. Lavazza kalitesini daha da ulaşılabilir hale getirmek için de Coffee Shop zincirini büyütüyor. Profilo AVM, Bayrampaşa Forum İstanbul, Çemenzar, Ataşehir, Bahçeşehir, Ortaköy ve Özdilek Antalya şubelerinden sonra Lavazza, sekizinci Coffee Shop´unu Beşiktaş´ta açtı.

İstanbul´un en hareketli, en renkli yerlerinden biri olan Beşiktaş´ta kahve tutkunları, eşsiz İtalyan lezzetlerinin tadına varacak. Hem çalışanların hem de öğrencilerin yoğun olduğu Beşiktaş´ta, Lavazza Coffee Shop´a gelenler, İtalyan espresso ile diğer enfes kahveleri ve zengin yiyecek menüsüyle keyifli bir mola verip, benzersiz bir deneyim yaşayacaklar.
 
Görselliği ve menüsü ile İtalyan stilini yansıtan kafelerde Lavazza´nın eğitim merkezinde özel eğitim almış baristalar sıcak ve soğuk İtalyan kahve keyfini misafirlerine yaşatıyor.Coffee Shop´larda ayrıca İtalya'ya özgü makarna, sandviç ve tatlılar meraklılarını bekliyor.
 
Espressosunun eşsiz ve değişmez tadının, deneyimin gücü, en iyi hammaddelerin kullanılması ve ileri teknolojiden geldiğini belirten Lavazza, şirketin kurumsal kültürünün sembolü espresso ile birlikte tüm damaklara ve kahve hazırlama yöntemlerine uygun eksiksiz bir ürün gamı sunuyor.


Geri Dön