24 / 04 / 2024

Lavinya Park'ta 150 bin YTL'ye!

Lavinya Park'ta <font color=red>150 bin YTL'ye!</font>

Kullar İnşaat'ın Büyükçekmece Mimarsinan'da başladığı 20 milyon dolar büyüklüğündeki Lavinya Park projesi, 4 blokta 14 dükkan, 1 büyük mağaza ve 108 daireden oluşuyor.



Projede yer alan 108 dairenin büyüklüğü, 65 metrekareden başlayıp, 250 metrekareye kadar çıkıyor. Dairelerin fiyatları ise 150 bin YTL ile 400 bin YTL arasında değişecek.
GİNZA Lavinya Park projesiyle tanınan Kullar İnşaat, Mimarsinan'da 20 milyon dolar büyüklüğündeki Lavinya Park projesine başladı. İsmini güzellik, saflık ve temizlikten alan proje, yüzde 65'i yeşil alan olarak ayrılmış 8 dönüm arazi üzerinde kuruluyor. 4 blokta 14 dükkan, 1 büyük mağaza ve 108 daireden oluşan projedeki daire seçenekleri, 65-250 metrekare arasında değişiyor. 2009 yılı sonunda tamamlanacak projede fiyatlar ise 150 bin YTL'den başlalıyıp, 400 bin YTL'ye kadar çıkabilecek. Kullar İnşaat'ın sahibi Ahmet Kul, sosyal donatılarıyla da dikkat çeken Lavinya Park projesini anlattı.

Lavinya Park projesini genel hatlarıyla anlatır mısınız?

Lavinya Park, sekiz dönüm arsa içinde beş dönümü yeşil alan olarak ayrılmış, toplam 3 bin 300 metrekare inşaat alanında 4 blok 14 dükkan 1 büyük mağaza ve 108 daireden oluşuyor.

Bu isimde nasıl karar kıldınız?

Lavinya güzelliği saflığı temizliği simgeliyor. Park kavramı projenin sosyal, ticaret, bahçe ve konut alanlarının birlikteliğini vurguluyor

Ne zaman başladınız? Şu anda proje ne aşamada? Bitiş tarihi nedir?

2008 yılında inşaata başladık. Şu anda bütün blokların temelleri bitti. 2009 yılı sonunda projeyi bitireceğiz.

Konutların özellikleri nedir?

Sesli ve görüntü intercom sistemi, lüks daire girişli mutfaklarda ankastre bulunuyor.

150 BİN YTL'DEN BAŞLIYOR

Konutların büyüklükleri nedir? Kaç çeşit konut var?

4 ayrı bloktan oluşan projede, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 5 oda 2 salon daireler bulunuyor. Bunların büyüklükleri 65 metrekareden başlıyor, 105 metrekare, 170 metrekare ve 250 metrekareye kadar değişiyor.

Fiyat aralığıyla ilgili neler söyleyeceksiniz?

150 bin YTL ile 400 bin YTL arasında farklı alternatifler sunuluyor.

Satışlara ne zaman başlayacaksınız?

Belli bir inşaat aşamasına gelmeden satışa başlamak istemedik. Bunu da, temel bitiminden sonra yapacağız.

Sosyal ve ortak alanlarda neler var?

Havuz, iki adet çocuk parkı, yürüyüş alanları, fitness salonu, tenis kortu, sosyal tesis, açık ve kapalı otopark projede yer alan sosyal ve ortak alanlar arasında bulunuyor.

Kimlere yönelik bir proje bu? Gelir durumu açısından...

Belirttiğimiz fiyatlarda ve özelliklerde ev satın almayı düşünen kişilere yöneliktir.

Projenin büyüklüğü nedir?

Proje 15-20 milyon dolar civarında bir büyüklüğe sahip.

40 yıllık tekstilci 10 yıllık inşaatçı

Kullar İnşaat'la ilgili genel bilgiler de verir misiniz? Şu ana kadar kaç konut ürettiniz?

Şirketimiz 40 yıldan beri tekstil sektöründe faaliyet gösteren öncü kuruluşlardan. 10 yıldan buyana inşaat sektöründe de faaliyet gösteriyoruz. Hedefimiz inşa ettiğimiz projelerimizi Güvenilirlik ve sağlamlığın önde tutulduğu rahat ve güvenli yaşayabilecekleri alanları söz verdiğimiz gibi tamamlamak ve satışlarını gerçekleştirmektir. Gürpınar'da 7 bloktan oluşan 3 katlı villalar inşa ettik. Bodrum Gündoğan'da Delüx Otel inşaatını tamamladık. Şu an Beylikdüzü'nde Ginza Lavinya Park ve Mimarsinan'da Lavinya Park İnşaat projemiz devam ediyor. İki adet villa, 20 daireli konut, Kırklareli'nin en büyük olan 39 bin metrekare büyüklüğündeki fabrika inşaatını yaptık. Ayrıca Beylikdüzü'nde yeni bir projeye daha başlamayı düşünüyoruz. Gürpınar'da 3 blok 30 dairenin bulunduğu, 5 bin 200 metrekare inşaat alanına sahip, havuzlu, kapalı otoparklı süper lüks dairelerin yer aldığı bir proje üzerinde de çalışıyoruz..

Hürriyet Emlak Yasam Eki

Geri Dön