16 / 04 / 2024

LC Waikiki, Romanya'da 1 yılda 15 mağaza açacak

LC Waikiki, Romanya'da 1 yılda 15 mağaza açacak

Tema Holding Yönetim Kurulu Üyesi Şefik Dizdar, “Markalarımız ve mağazalarımızla dünya birinci liginde oynamak istiyoruz” dedi



Dizdar, yaptığı açıklamada, LC Waikiki'nin Türkiye'de hazır giyim pazarının lider markası olduğunu, Avrupa'da en başarılı ilk üç marka arasına girmeyi hedeflediklerini söyledi.
Avrupa'da ilk mağazalarını Romanya'da açtıklarını anlatan Dizdar, şunları kaydetti: “Türkiye genelinde 52 ilde 257 LC Waikiki mağazasında 230 bin metrekareyi aşkın satış alanı ile ülkenin hazır giyim perakende sektöründeki en büyük mağaza zincirini yönetiyoruz. 2000'den itibaren yılda ortalama yüzde 40 ile istikrarlı büyüme gösteren grubumuz, 2008'de yüzde 46'lık büyüme gösterdi. LC Waikiki mağazalarıyla 2004 sonunda 255 milyon lira ciromuzu, 2008'de 1 milyar 48 milyon 885 bin 223 lira 68 kuruşa yükselttik. Markalarımızla dünya birinci liginde oynamak istiyoruz.”
Avrupa'nın önde gelen hazır giyim markalarından biri olmayı hedeflediklerini belirten Dizdar, Romanya'da bir yıl içinde 15 mağaza açmayı planladıklarını ifade ederek, “Vizyonumuzu dünya birinci liginde oynamak olarak belirledik. 2012'den itibaren Türkiye dışındaki pazarlara da açılmayı amaçlıyoruz. 2020 yılına kadar öncelikle LC Waikiki'nin Avrupa'nın en başarılı ilk üç markasından biri olmasını hedefledik. Dünyada mağazalar zinciri oluşturmak istiyoruz” dedi.
Radikal

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

10 yılda Avrupa'nın en başarılı ilk üç markasından biri olacağız 
 
Türkiye'de hazır giyim pazarının lider markası LC Waikiki, gözünü dünya birinci ligine dikti.
 
LC Waikiki mağazalarının sahibi Tema Holding'in Yönetim Kurulu Üyesi Şefik Dizdar, Avrupa'da en başarılı ilk 3 marka arasına girmeyi hedeflediklerini söyledi. Avrupa'da ilk mağazalarını Romanya'da açtıklarını bildiren Dizdar'ın verdiği bilgiye göre, 2000 yılından itibaren yılda ortalama yüzde 40 ile istikrarlı büyüme gösteren hazır giyim perakende sektöründeki en büyük mağaza zinciri LC Waikiki, 2007'de yüzde 45, 2008'de yüzde 46 büyüdü. Vergi öncesi kârlılığını yüzde 43 artıran grup, 2004 sonunda 255 milyon lira olan cirosunu, 2008'de 1 milyar 48,9 milyon liraya yükseltti. 2004 yaz döneminden bu yana pazar liderliğini koruyan LC Waikiki'nin, kadın, erkek ve çocuk giyim segmentlerinde de ayrı ayrı pazar lideri olduğuna dikkati çeken Dizdar, şöyle dedi: "Ana markamız LC Waikiki, alt markaları XSIDE ve Southblue ile geniş kitleye sesleniyor. Avrupa'nın önde gelen hazır giyim markası olacağız. Türk markası olarak hizmet veren LC Waikiki'yi gerek koleksiyon gerekse mağazacılık anlayışı ile geliştiriyoruz. Romanya'da 800 metrekarelik mağazamızda kadın, erkek, çocuk koleksiyonlarını, 400 metrekarelik XSIDE mağazasında ise kadın, erkek ve genç grubu koleksiyonlarını halkın beğenisine sunuyoruz. Tema Grubu, Romanya'da da ulaşılabilir modanın adresi olmayı hedefliyor." Romanya'da 1 yılda 15 mağaza açmayı planladıklarını aktaran Dizdar, şöyle konuştu: "Vizyonumuzu dünya birinci liginde oynamak olarak belirledik. 2012'den itibaren Türkiye dışındaki pazarlara daha açılmayı amaçlıyoruz. 2020 yılına kadar öncelikle LC Waikiki'nin Avrupa'nın en başarılı ilk 3 markasından biri olmasını hedefledik. Dünyada markalar ve mağazalar zinciri oluşturmak istiyoruz."
Zaman

LCW Avrupa'ya Romanya'dan girdi

Türk hazır giyiminin lider markalarından LC Waikiki, Avrupa'daki ilk mağazasını Romanya'da açtı. Tema Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dizdar “Türkiye'de bir numarayız. Hedef dünya birinci ligine çıkmak” dedi

Türkiye'nin lider hazırgiyim markalarından LC Waikiki, hedef büyüttü. Dünya birinci ligine çıkmak için kolları sıvayan LC Waikiki, bu hedefinin ilk adımı olarak Avrupa'daki ilk mağazasını Romanya'da açtı. Tema Holding Yönetim Kurulu Üyesi Şefik Dizdar “Markalarımız ve mağazalarımız ile dünya birinci liginde oynamak istiyoruz'' dedi. Dizdar, LC Waikiki'nin Türkiye'de hazır giyim pazarının lider markası olduğunu, Avrupa'da en başarılı ilk 3 marka arasına girmeyi hedeflediklerini vurguladı. Avrupa'da ilk mağazalarını Romanya'da açtıklarını anlatan Dizdar, şunları kaydetti: “Türkiye genelinde 52 ilde 257 LC Waikiki mağazasında 230 bin metrekareyi aşkın satış alanı ile ülkenin hazır giyim perakende sektöründeki en büyük mağaza zincirini yönetiyoruz. Grubumuz, 2007'de yüzde 45, 2008'de yüzde 46'lık büyüme gösterdi. Vergi öncesi kârlılığını da yüzde 43 arttırdı. LC Waikiki mağazaları ile 2004 sonunda 255 milyon lira ciromuzu, 2008'de 1 milyar 48 milyon 885 bin 223 lira 68 kuruşa yükselttik.”

BİR YILDA 15 MAĞAZA

Romanya'da 1 yıl içinde 15 mağaza açmayı planladıklarını da belirten Dizdar “2012'den itibaren dış pazarlara açılmayı amaçlıyoruz. 2020 yılına kadar öncelikle LC Waikiki'nin Avrupa'nın en başarılı ilk 3 markasından biri olmasını hedefledik. Dünyada markalar ve mağazalar zinciri oluşturmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Star


Geri Dön