25 / 04 / 2024

Lenovo tablet emlakçı oldu!

Lenovo tablet emlakçı oldu!

ThinkPad Tablet 8, Turkcell mağazaları ve kurumsal müşteri temsilcileri aracılığıyla, Re-Os emlak uygulaması içinde data paketiyle 24 ay kontratlı, 77 TL’den başlayan fiyatlarla 6 Eylül’den itibaren satışa çıkacak...



Çinli bilgisayar devi Lenovo’nun tabletleri, Türkiye’de emlakçılığa başlıyor. Lenovo’nun Anahtar Teknoloji ve Microsoft Türkiye ile birlikte geliştirdiği ‘REOS Emlak Sistemi’ uygulaması, Turkcell’in network şebekesiyle sunduğu 3G ve internet hizmetlerini kullanacak bir paket olarak satılacak. Yine Turkcell satış merkezlerinden alınacak paket, kurumsal müşterileri hedefliyor.


Lenovo Türkiye Kanal Müdürü Burç San, Türkiye’de hizmet veren 150 bine yakın emlak ofisinin işini kolaylaştırmak istediklerini belirterek, şunları söyledi:


8 saat pil ömrü var

“Lenovo’nın yeni Windows 8.1 işletim sistemli tableti ThinkPad Tablet 8 ile sizi ofise bağlı kalmaktan kurtarıyor. Intel Atom işlemcili ThinkPad Tablet 8, 8 saate varan pil ömrüyle yarı yolda bırakmıyor. REOS, gayrimenkul sektöründe franchise veren lider markaların ve bağlı ofislerinin bilişim ihtiyaçlarını karşılayan, günlük işleri için gerekli entegrasyonları barındıran, web tabanlı bir emlak işletim sistemi. Kurumsal firmalarda tüm ekibin portföyleri tek tek takip edilebiliyor, ofis yönetimi sağlanabiliyor. Kolay ajanda ve görev yönetimiyle iş akışları daha hızlı ve kontrollü  yönetiliyor.”


Microsoft Yazılım Teknolojileri Müdürü Selçuk Uzun, yazılımın global pazarlara açılması durumunda da sisteme desteklerinin süreceğini dile getirdi.     


ThinkPad Tablet 8, Turkcell mağazaları ve kurumsal müşteri temsilcileri aracılığıyla, REOS emlak uygulaması içinde data paketiyle 24 ay kontratlı, 77 liradan başlayan fiyatlarla 6 Eylül’den itibaren satışa çıkacak.


Milliyet 


Geri Dön