25 / 04 / 2024

Levent Akgerman: Prestijli projelerde yer almaktan mutluluk duyuyoruz!

Levent Akgerman: Prestijli projelerde yer almaktan mutluluk duyuyoruz!

AKG Gazbeton Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akgerman, Türkiye' nin en prestijli sağlıklı ve konforlu yaşam alanlarının hayata geçirilmesine katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını dile getir di...



Çevre dostu üretim özelliği, Al sınıfı yanmaz malzeme olması, depreme dayanıklı ve kolay uygulanabilir özelliği ile zaman ve maliyet avantajı sağlayan AKG Gazbeton Ürünleri, Türkiye'nin en prestijli projelerinde kullanılıyor. 


İstenen ölçülere pratik olarak adapte edilebilmesiyle inşaat sürecinde zaman kazandıran AKG Gazbeton ürünleri, çevreci yaklaşımı ile de sektöre katma değer sağlıyor. 


Yeşil dostu üretim özelliğinin yanı sıra hafif ve sağlam yapısıyla binalara yük bindirmeden deprem direncini artıran ve yangın emniyeti ile de hayat kurtaran yapı malzemesi olarak dikkat çeken AKG Gazbeton ürünleri,, birçoğu ödüllü olan markalı projelerde kullanılıyor. 

Kolay işlenebilir ve uygulanabilir bir ürün olması nedeniyle tasarımcı ve uygulayıcılara rahatlık sağlayan gazbeton, uygulama açısından zbr ve zahmetli projelerde tercih ediliyor. 


Yeni projeler yolda AKG Gazbeton Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akgerman, Türkiye'nin en prestijli projelerinde sağlıklı ve konforlu yaşam alanlarının hayata geçirilmesine katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. 


AKG Gazbeton'un hız kazandıran çözümlerinin bugüne kadar, İstanbul'un öne çıkan projelerinden Trump Towers ve Zorlu Center, 212 İstanbul AVM, çevreci özellikleriyle dikkat çeken İstanbloom, Rixos Bomonti, Bomonti Apartmanı, Ankara'nın ilk karma projesi Next Level,  Ankara  Arena, Avrupa'nın en yüksek ikiz kulelerinden olan  İzmir  Folkart Towers ve İzmir Bayraklı Tower gibi önemli projelerinde kullanıldığına işaret eden Akgerman, yeni projelerle yollarına devam edeceklerini kaydetti. 


Blok ve donatılı ürünler yelpazesi Gazbeton sektöründe Türkiye'deki en geniş ürün yelpazesine sahip firmaların başında yer alan AKG Gazbeton, blok ve donatılı ürünler olmak üzere iki ana ürün çatısı altında üretim yapıyor. 2005 yılı başında CE belgesi alan ilk duvar malzemesi üreticisi olan AKG Gazbeton İzmir Tesisleri'nde 457 bin metreküp/yıl, Kırıkkale tesislerinde 550 bin metreküp/yıl gazbeton üretilmektedir. AKG Gazbeton, 2011 sonunda üretime başlayan Çorlu Fabrikası ile Türkiye'nin en büyük gazbeton üreticisidir. Başta Avrupa Birliği ülkeleri olmak üzere dünyanın çeşitli bölgelerinde yirmiden fazla ülkeye ihracat yapan AKG Gazbeton, ilave yatırımlarıyla yılda toplam 1.632.000 metreküp gazbeton üretecek. 


Milliyet Business


Geri Dön