19 / 04 / 2024

Levent Loft Bahçe'de 450 bin dolara!

Levent Loft Bahçe'de 450 bin dolara!

 Levent Loft Bahçe, Maslak - Levent aksında, Büyükdere Caddesi'nde hayata geçiriliyor



Levent Loft Bahçe'de buzdolapları White-westinghouse; fırın, ocak ve bulaşık makinesi Sıemens; mutfak dolapları Intema; banyo dolapları Kart İnşaat ve Vitra; parkeler ise Integro marka. Aidatların metrekare birim fiyatı  ise 7.7 TL.

Akfen Holding & Yıldız Holding ortaklığıyla Maslak - Levent aksında, Büyükdere Caddesi'nde hayata geçirilen Levent Loft Bahçe'de fiyatlar 450 bin dolardan başlayarak 1 milyon 250 bin dolara kadar yükseliyor.
Levent Loft ve Levent Loft Bahçe şeklinde 2 etaptan oluşan projede konutlar hemen teslim ediliyor.

22 kattan oluşan Levent Loft Bahçe'de alanları 100 metrekare ile 210 metrekare arasında değişen ve 16 farklı daire tipinde inşa edilen 82 loft var. Konutlarda minimum 20 metrekarelik teraslar bulunuyor.

Levent Loft Bahçe'de her daire için ayrılmış kapalı otopark ve depo alanı, çok amaçlı kullanıma uygun salon ve toplantı odaları, Lounge&Bar ve Concierge, 24 saat açık resepsiyon, 700 metrekarelik SPA& Fitness, yazın yarı açılabilen kapalı havuz, güneşlenme terası ve bar var. SPA alanı, Türk hamamı, sauna, steam, masaj ve personal training odalarından oluşuyor. Ayrıca bina içinde kuaför ve İtalyan restoranı Fratelli La Buffala var. 
Kanyon ve Metrocity'ye beş  dakikalık yürüme mesafesinde yer alan proje; Sabiha Gökçen'e 45, Atatürk Havalimanı'na 25 kilometre, Tem'e üç, E-5'e dört kilometre uzaklıkta bulunuyor.

www.leventloft.com
0212 270 81 18


Geri Dön