19 / 04 / 2024

Levent Loft Bahçe'de fiyatlar 500 bin dolardan başlıyor

Levent Loft Bahçe'de fiyatlar 500 bin dolardan başlıyor

Sağlam İnşaat tarafından hayata geçirilen projenin mimari konsepti ve detay projesi Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından gerçekleştiriliyor

 



Eski fabrika ve depo binalarının yaşam mekanına dönüşüm projesi olan "loft" konseptinin Türkiye'deki ilk ve tek örneği olan Levent Loft projesinin ikinci etabı satışa sunuldu. Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve Yıldız Holding bünyesindeki Sağlam İnşaat tarafından hayata geçirilen projenin mimari konsepti ve detay projesi Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından gerçekleştiriliyor.
İstanbul'da, merkezi iş alanı olarak gelişen Maslak-Levent aksında loft konseptiyle inşa edilen Levent Loft'un devamı olan Levent Loft Bahçe, bu kez  "soft loft" konsepti ve iç bahçeleriyle şeffaf bir konut bloğu olarak Büyükdere Caddesi'nde yerini aldı. 82 adet loftdan oluşan Levent Loft Bahçe projesinde yaşam geçtiğimiz mart ayında başladı. 22 kat yükselen yapı, Boğaz ve kentin panoramik görüntüsünü kapsayan geniş bir İstanbul manzarasına sahip. Levent Loft Bahçe'de, büyüklükleri 100 ile 210 metrekare arasında 16 farklı seçenek bulunuyor. Projede yer alan dairelerin fiyatı 500 bin dolardan başlıyor. Levent Loft Bahçe'de her daire için ayrılmış kapalı otopark ve depo alanı, çok amaçlı kullanıma uygun salon ve toplantı odaları, Lounge&Bar ve Concierge, 24 saat hizmet veren resepsiyon, 700 metrekarelik SPA& Fitness ve yazın yarı açılabilen kapalı havuz, güneşlenme terası ve bar bulunuyor.
Detaylı bilgi için: 0212 280 81 18

Okhan Şentürk/Ekonomist

 


Geri Dön