19 / 04 / 2024

LG çamaşır makinesi ve buzdolabı Avrupa liderliğini hedefliyor!

LG çamaşır makinesi ve buzdolabı Avrupa liderliğini hedefliyor!

Tüketici elektroniği, mobil iletişim ve beyaz eşya sektörlerinin küresel lideri ve teknoloji öncüsü LG Electronics 'in Beyaz Eşya İş Birimi CEO 'su Young-ha Lee, Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı “IFA 2011 ”de LG 'nin beyaz eşya sektörüne yönelik h



LG Electronics Beyaz Eşya İş Birimi CEO 'su Young-ha Lee:
“Avrupa 'daki üretim tesislerimizi genişletmek amacıyla 2015 yılına kadar 34 milyon dolar daha yatırım yapmayı ve 4 yıl içinde Avrupa 'nın bir numaralı çamaşır makinesi ve buzdolabı markası olmayı hedefliyoruz. ”
 
Tüketici elektroniği, mobil iletişim ve beyaz eşya sektörlerinin küresel lideri ve teknoloji öncüsü LG Electronics 'in Beyaz Eşya İş Birimi CEO 'su Young-ha Lee, Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı “IFA 2011 ”de LG 'nin beyaz eşya sektörüne yönelik hedeflerini açıkladı.
 
LG 'nin 2015 yılına kadar Avrupa 'nın bir numaralı çamaşır makinesi ve buzdolabı markası olmayı hedeflediğini belirten Young-ha Lee, “Avrupa pazarı, beyaz eşya sektöründeki köklü yerel oyuncular dolayısıyla oldukça rekabetçi bir pazar. Ancak LG, Avrupalı müşteriler tarafından benimsenen bir marka olma konusunda kesinlikle kararlı. Halihazırda bölgedeki yatırımlarımızı hızlandırıyoruz. LG olarak Avrupa pazarında dört yıl içerisinde çamaşır makinelerinde satış miktarı bazında yüzde 13, buzdolaplarında ise yüzde 12,5 pazar payı yakalamayı hedefliyoruz ” dedi.
 
“Akıllı cihazlarımız ile bir numara olacağız. ”
 
LG 'nin Avrupa pazarına yönelik stratejisinin önemli bir kısmını akıllı teknoloji ve ürünler geliştirmenin oluşturduğunu söyleyen Young-ha Lee, Smart ThinQ ™ olarak adlandırılan ve Smart Manager, Smart Diagnosis ™, Smart Access, Smart Adapt ve Smart Grid özelliklerini içeren akıllı çözümlerle tüketicilere kullanım kolaylığı ve enerji tasarrufu sağladıklarının altını çizdi. Young-ha Lee; “LG olarak, bu yılın sonuna doğru aklı teknolojilerle donattığımız beyaz eşya serilerimizi, İngiltere 'den başlayarak Avrupa pazarına sunacağız. Tüketicilerimiz öncelikle akıllı buzdolaplarımızla buluşacak. Ardından bunu akıllı çamaşır makineleri, akıllı fırınlar ve akıllı robot elektrikli süpürgeler izleyecek. Akıllı giysi saklama birimimiz Styler 'da Avrupalı perakendecilerin vitrinlerini süsleyecek ” dedi.
 
Smart Manager (Akıllı Yönetici), buzdolabında saklanan gıdaların envanterini tutuyor. LG 'nin Smart Diagnosis ™ (Akıllı Tanılama) özelliği, teknik servis elemanlarının mekanik sorunları hızla ve etkili bir biçimde bulup çıkarmalarına yardımcı oluyor.
 
Smart Access (Akıllı Erişim) tüketicilerin akıllı telefon gibi mobil cihazlar aracılığıyla ev aletlerine uzaktan kumanda edebilmelerine olanak tanıyor. Smart Adapt (Akıllı Uyarlama), tüketicinin ihtiyacına göre uyarlanmış pişirme yönergeleri ve çamaşır yıkama döngüleri öneriyor. Smart Grid ise, yoğun saatlerde elektrik tüketimini, ev sahibinin herhangi bir giriş yapması gerekmeksizin otomatik olarak azaltarak tüketicilerin enerji maliyetlerinden tasarruf edebilmelerine olanak tanıyor.
 
“Avrupa ankastre ürünler pazarındaki pazar payımızı artırmayı planlıyoruz. Avrupa 'daki üretim tesislerimizi genişletmek amacıyla 2015 yılına kadar 34 milyon dolar daha yatırım yapacağız. ”
 
LG Electronics Beyaz Eşya İş Birimi CEO 'su Young-ha Lee, LG 'nin aynı zamanda Fransa, İspanya, İtalya ve Almanya gibi önemli Avrupa pazarlarına daha geniş ürün portföyü sunarak ve dağıtım ortaklarıyla daha yakın ilişkide olarak Avrupa ankastre ürünler pazarındaki pazar payını artırmayı planladığını belirtti. Young-ha Lee; “LG, bu etkili stratejinin bir parçası olarak Avrupa 'daki üretim operasyonlarını hızlandırıyor. Polonya 'daki fabrikamızın buzdolabı üretimini yılda 300.000 adetten bir milyon adede çıkararak, üretimi üç kat artırmayı hedefliyoruz. çamaşır makinesi montaj hattında hedeflediğimiz yıllık adet de bir milyona varıyor. Avrupa 'daki üretim tesislerimizi genişletmek amacıyla 2015 yılına kadar 34 milyon dolar daha yatırım yapmayı planlıyoruz ” dedi.


Geri Dön