23 / 04 / 2024

L’unica'dan Happy Cocooning Şömine Masaları!

L’unica'dan Happy Cocooning Şömine Masaları!

L’unica, Happy Cocooning Şömine Masaları’nı meraklılarıyla buluşturuyor. Happy Cocooning Şömine Masaları, baca gerektirmeyen yapısıyla her türlü bahçe ortamına canlılığıyla eşlik ediyor.



Fonksiyonelliği ve kaliteyi ön planda tutan bahçe mobilyaları markası L’unica, dünyaca ünlü Happy Cocooning Şömine Masaları’nı kullanıcılarıyla buluşturuyor. Bahar ve yaz aylarının serin akşamlarına sıcaklık katan ve şömine meraklılarına modern bir çözüm sunan Happy Cocooning Şömine Masaları, baca gerektirmeyen yapısıyla her türlü bahçe ortamına canlılığıyla eşlik ediyor. Özel tasarımlarıyla adından söz ettiren bu şömine masaları, farklı model ve renk çeşitleriyle her zevke hitap ediyor.


Kullanıcılarına hem konfor hem de keyifli anlar vadeden bahçe mobilyası markası L’unica, dünyaca ünlü Happy Cocooning Şömine Masaları ile çekici ve huzur dolu bir ortam sunuyor. Aşırı sıcak veya soğuk hava şartlarına karşı dayanıklı olan ve baca gerektirmeyen yapısıyla kolay kullanıma imkan tanıyan Happy Cocooning Şömine Masaları, bahar ve yaz akşamlarında şömine tutkunlarının vazgeçilmezi olacak.


Özel tasarımlarıyla ortama sıcaklık ve canlılık katan Happy Cocooning Şömine Masaları, siyah, gri, bej, kahverengi ve beyaz renk seçenekleri ile her zevke uygun çözümler getiriyor. Masalarında da kare, dikdörtgen, yuvarlak ve oval olmak üzere farklı tasarım seçenekleri bulunan Happy Cocooning Şömine Masaları, L’unica’nın Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom‘undan temin edilebiliyor.


Geri Dön