26 / 04 / 2024

Mahall Ankara projesi, inşaat sektörünü hareketlendiriyor!

Mahall Ankara projesi, inşaat sektörünü hareketlendiriyor!

Ankara'nın en kararlı gelişen aksı Eskişehir Yolunda; lokasyonu, mimarisi ve sunduğu yaşam alternatifieriyle son yıllarda başkentteki en gözde projelerden biri olan Mahall Ankara hızla yükseliyor.



Son yıllarda gayrimenkul sektöründe olumlu gelişmeler yaşanıyor. Hayatı kolaylaştıran, iş ve sosyal yaşam alanlarına yakın, günümüz ihtiyaçlarına cevap veren modern konutların tercih edilmesi  Ankara  inşaat sektörünü de hareketlendiriyor. Şehir merkezinde nitelikli konut ve ofis sayısının azlığı şetırin yeni merkezi olarak kabul edilen bölgelere talebi artırıyor. Kamu ve özel sektör kuruluşlarının Eskişehir Yolu üzerine taşınması. Ankara'nın önemli üniversitelerinin bu bölgede bulunması da hareketlilikte etkili oluyor. Bu gelişmeler doğrultusunda Uluslararası Mimarlık Ofisi RMJM ve Öncüoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan ve Türkerler İnşaat tarafından hayata geçirilen Mahall Ankara, başkentte özlenen mahalle kültürünü yeniden canlandırmayı amaçlıyor. Türkerler İnşaat, ilk defa konut, ofis, otel ve alışveriş alanlarından oluşan farklı ve çok yönlü bir karma projeye imzasını atıyor. Kent mimarisiyle uyumlu, özellikleriyle şehre değer katan, değişen ihtiyaçlara yanıt verebilen, teknolojik altyapısı güçlü, sosyal alanları, otoparkı ve ulaşım olanaklarıyla sakinlerinin yaşamını kolaylaştıran Mahall Ankara; eskilerin mahalle sıcaklığını yaşatma temasıyla plânlandı. Proje çerçevesinde 315 adet ofis. 246 adet konut, 191 Home Ofis, 78 adet City Suits, otel ve 64 adet mağaza ile pek çok fonksiyonu içinde barındırıyor. Geniş ölçekli karma projede 3 bin kişinin yaşayacağı ve tahmini 10.000 kişinin gün içerisinde ziyaret, edeceği mahalle konseptinin yapımına. Türkerler İnşaat tarafından, 40.628 m2 arazi üzerine 283.700 m2 inşaat alanına sahip olarak 2013 yılının Kasım ayında başlanıldı. Kaba inşaatı tamamlanan ve 2016'da teslim edilecek olan projede çalışmalar hızla devam ediyor. 



Yeni Akit





Web adresi: www.mahallankara.com


Haber Habertürk Ankara'da şöyle yer aldı;


Özel fırsatlarla satışta Mahall Ankara, konum itibariyle pek çok kamu kurumunun ve altı üniversitenin ortasında bulunuyor. 3.337 m2'lik açık ve kapalı spor tesisleri, 2.739 araç kapasiteli kapalı otopark, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, sokak ve meydan konseptinden oluşan Mahall Ankara'da mağazalar projenin kalbi sayılan özel tasarımlarıyla projeye ritmik bir dokunuş katıyor. Ankaralıların hem iş hem de özel yaşamlarını kolaylaştıracak olan Mahall Ankara, herkesin ulaşabileceği fiyatlarla satışa sunuluyor. Her ay uygulanan farklı kampanyalar ile ödeme koşulları kullanıcıları rahatlatıyor. Başka hiçbir projede sunulmayan, banka kredilerinde özel anlaşmalarla 24 ay sıfır faiz ve 60 ay 0,85 faiz imkânı, "%25 peşinat ile şimdi al teslimde ödemeye başla" kampanyaları ile satışlarının %65'i tamamlanan Mahall Ankara'da kampanyalar devam ediyor. Ofislerde Leasing ile %100'e kadar finansman sağlayarak, kira öder gibi ödeme fırsatı ile birlikte, ofis sahiplerinin kendi iç dekorasyonlarını yapabilmeleri için projenin erken teslim avantajı da oldukça ilgi görüyor. 


MAHAL ANKARA Ankara'nın gelişen aksı Eskişehir Yolu'nda, lokasyonu, mimarisi ve sunduğu yaşam alternatifleriyle Başkent'teki gözde projelerden biri olan Mahall Ankara hızla yükseliyor Ankara'nın en kararlı gelişen aksı Eskişehir Yolu'nda, lokasyonu, mimarisi ve sunduğu yaşam alternatifleriyle son yıllarda Başkent'teki en gözde projelerden biri olan Mahall Ankara hızla yükseliyor. 


Gayrimenkul sektöründe son yıllarda olumlu gelişmeler yaşanıyor. Hayatı kolaylaştıran, iş ve sosyal yaşam alanlarına yakın, günümüz ihtiyaçlarına cevap veren modern konutların tercih edilmesi Ankara inşaat sektörünü de hareketlendiriyor. 


Şehir merkezinde nitelikli konut ve ofis sayısının azlığı, şehrin yeni merkezi olarak kabul edilen bölgelere talebi artırıyor. Kamu ve özel sektör kuruluşlarının Eskişehir Yolu üzerine taşınması, Ankara'nın önemli üniversitelerinin, AVM'lerin ve Hastane'lerinin bu bölgede bulunması da hareketlilikte etkili oluyor. Bu gelişmeler doğrultusunda Uluslararası Mimarlık Ofisi RMJM ve Öncüoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan ve Türkerler înşaat tarafından hayata geçirilen Mahall Ankara, Başkentte özlenen mahalle kültürünü yeniden canlandırmayı amaçlıyor. 


Türkerler İnşaat, ilk defa konut, ofis, otel ve alışveriş alanlarından oluşan çok yönlü karma projeye imzasını atıyor. Mahall Ankara, kent mimarisiyle uyumlu, ihtiyaçlara yanıt verebilen, teknolojik altyapısı güçlü, sosyal alanları, otoparkı ve ulaşım olanaklarıyla sakinlerinin yaşamını kolaylaştırıyor. Proje çerçevesinde, 315 adet ofis, 246 adet konut, 191 Home Ofis, 78 adet City Suits, otel ve 64 adet mağaza ile pek çok fonksiyonu içinde barındırıyor. 

Geniş ölçekli karma projede 3 bin kişinin yaşayacağı ve tahmini 10 bin kişinin gün içerisinde ziyaret edeceği mahalle konseptinin yapımına, Türkerler İnşaat tarafından, 40.628 m2 arazi üzerinde Sakıp Sabancı ve Anadolu Bulvarı'na da yakın bir noktada yer alıyor. 


Habertürk Ankara



Haber Hürriyet Gazetesi'nin Gelişen Bölgeler Zirvesi Ankara Eki'nde şu şekilde yer aldı;


Ankara'nın gelişen aksı Eskişehir Yolu'nda inşa edilen Mahall Ankara'da teslim için geri sayım başladı. 3 bin kişinin yaşayacağı, günde 10 bin kişinin de ziyaret edeceği projede teslimatlar 2016'nın ilk yarısında yapılacak. 


TÜRKERLER İnşaat, ilk defa konut, ofis. otel ve alışveriş alanlarından oluşan karma bir projeye imzasını atıyor. Kent mimarisiyle uyumlu ve mahalle konsepti ile inşa edilen projede 315 adet ofis, 2-16 adet konut, 191 home ofis, 78 adet city suits, otel ve 64 adet mağaza yer alıyor. 3 bin kişinin yaşayacağı ve tahmini 10 bin kişinin gün içerisinde ziyaret edeceği projenin yapımına 2013 Kasım'da başlanıldı. Kaba inşaatı tamamlanan ve 2016'da teslim edilecek olan projede çalışmalar devam ediyor. 40 bin 628 metrekare arazi üzerine yükselen proje 283 bin 700 metrekare inşaat alanına sahip. 


ULAŞIMI KOLAY 

Uluslararası Mimarlık Ofisi ve Öncuoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan projenin lokasyon avantajına dikkat çeken şirket yetkilileri. "Mahall Ankara, konum itibariyle pek çok kamu kurumunun ve altı üniversitenin ortasında bulunuyor. Ankara Eskişehir Yolu üzerinde bulunan proje, Ankara'nın yeni ulaşım alternatifi olan Sakıp Sabancı ve Anadolu Bulvarı'na da yakın bir noktada yer alıyor" dedi. 


16 farklı daire tipi yer alan projede 2+1'den 4,5+1'e kadar değişen büyüklükteki konut seçenekleri bulunuyor. Ofislerin büyüklükleri ise 80 metrekareden başlıyor. Mahall Ankara'nın sosyal alanları hakkında bilgi veren şirket yetkilileri, "3 bin 337 metrekarelik açık ve kapalı spot tesisleri. 2 bin 739 araç kapasiteli kapalı otopark, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, sokak ve meydan konseptinden oluşan Mahall Ankara'da mağazalar projenin kalbi sayılan özel tasarımlarıyla projeye ritmik bir dokunuş katıyor. Cafe ve restoranları ile birlikte sadece ev ve ofis yaşamını değil, aynı zamanda canlı sosyal yaşam olanağı da sunuyor" diye konuştu. 


24 AY FAİZ YOK 

Mahall Ankara'daki ödeme koşullan hakkında bilgi veren yetkililer, "Banka kredilerinde özel anlaşmalarla 24 ay sıfır faiz ve 60 ay 0.85 faiz imkanıyla şimdi al teslimde ödemeye başla kampanyaları ile satışlarının yüzde 65 i tamamlanan Mahall Ankara'da kampanyalar devam ediyor. 2015 yılının son günlerinde ofislerde "hemen fatura' ve 'hemen teslim' avantajları ile birlikte firmalara özel 0.95 faizli kredi fırsatı, konutlarda ise 2016 yılını karşılayana dek 2015 yılı fiyatları ve yüzde 1 KDV avantajı ile satışlarına devam ediyor" dedi. 


Hürriyet Ek


Geri Dön