19 / 04 / 2024

Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde yüzde 20 kar fırsatı için son gün 31 Mayıs!

Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde yüzde 20 kar fırsatı için son gün 31 Mayıs!

Eşsiz konumu ile eksiksiz bir yaşam alanı sunan Makyol Yaşam Beylikdüzü yeni kampanyasında yüzde 20 kar fırsatı ve 0.79’dan başlayan faiz oranlarıyla daire sahibi olmayı hayalden gerçeğe dönüştürüyor.



Eşsiz konumu ile eksiksiz bir yaşam alanı sunan Makyol Yaşam Beylikdüzü yeni kampanyasında yüzde 20 kar fırsatı ve 0.79’dan başlayan faiz oranlarıyla daire sahibi olmayı hayalden gerçeğe dönüştürüyor. Söz verilen tarihten altı ay önce, Temmuz ayında teslim edilecek olan Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde yüzde 20 kar fırsatı için son gün 31 Mayıs!


Elli yılı aşkın süredir inşaat sektöründe, gerek üst yapı gerekse altyapı ve turizm alanında Türkiye ve dünya çapındaki yatırımları ile ülke ekonomisine katkıda bulunan Makyol, Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği gayrimenkul projesi Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde başlattığı kampanya ile 31 Mayıs’a kadar ev sahibi olanlara %20 kar fırsatı ve 0.79’dan başlayan faiz oranları sunuyor.


Beylikdüzü’nün en merkezi noktasında keyifli bir yaşam sunan Makyol Yaşam Beylikdüzü metrobüs durağına, hastanelere,  sağlık ocağına, ilçe belediyesine, anaokulu ve okullara, alışveriş merkezlerine, yani yaşamınızla ilgili ihtiyaç duyulacak tüm sosyal imkanlara yürüme mesafesinde yer alıyor. 


Söz verilen tarihten 6 ay önce, Temmuz ayında teslim edilecek olan Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde her ihtiyaca yönelik; 1+1, 2+1 ve 3+1’den oluşan 464 adet daire yer alıyor.  Restoran, kafe ve mağazaları buluşturan 84 üniteden oluşan alışveriş ve yaşam meydanı, cazip fiyatları ve kolay ödeme planları ile yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor. Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde yer alan  72 – 167 metrekare arasında değişen alanlara sahip daireler 317.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede, ayrıca özel peyzaj düzenlemeleri, açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, sosyal tesis, kafetarya, 24 saat kapalı devre güvenlik sistemi, yürüyüş yolları, SPA, fitness, sauna ve yoga- pilates salonunun yer aldığı spor ve sağlık kulübü bulunuyor.


Beylikdüzü’ndeki merkezi lokasyonu, kalitesi ve sosyal imkanları ile modern bir yaşamı arzulayanların tercih edeceği Makyol Yaşam Beylikdüzü’nün kampanyası 31 Mayıs’a kadar ev sahibi olanlara % 20 kar fırsatı sunuyor.


Projeye dair detaylı bilgi edinmek isteyenler www.makyolyasam.com.tr, sitelerinden veya 444 30 60 numaralı telefondan ulaşabiliyor.



Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;


Makyol, Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği gayrimenkul projesi ‘Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde başlattığı kampanya ile 31 Mayıs’a kadar ev sahibi olanlara yüzde 20 kâr fırsatı ve yüzde 0.79’dan başlayan faiz oranları sunuyor.


Söz verilen tarihten 6 ay önce, Temmuz ayında teslim edilecek olan Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde her ihtiyaca yönelik; 1+1, 2+1 ve 3+1’den oluşan 464 adet daire yer alıyor. 


Restoran, kafe ve mağazaları buluşturan 84 üniteden oluşan alışveriş ve yaşam meydanı, cazip fiyatları ve kolay ödeme planları ile yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor. Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde yer alan 72-167 metrekare arasında değişen alanlara sahip daireler 317 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede, ayrıca özel peyzaj düzenlemeleri, açık yüzme havuzu, çocuk Oyun parkı, sosyal tesis, kafetarya, 24 saat kapalı devre güvenlik sistemi, yürüyüş yolları, SPA, fitness, sauna ve yoga-pilates salonunun yer aldığı spor ve sağlık kulübü bulunuyor.


Milliyet 



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


MAKYOL, Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği gayrimenkul projesi Makyol Yaşam Beylikdüzü 'nde başlattığı kampanya ile 31 Mayısa kadar ev sahibi olanlara yüzde 20 kâr fırsatı ve yüzde 0.79'dan başlayan faiz oranları sunuyor. Söz verilen tarihten 6 ay önce, Temmuz ayında teslim edilecek olan Makyol Yaşam Beylikdüzü 'nde her ihtiyaca yönelik; 1+1, 2+1 ve 3+1'den oluşan 464 adet daire yer alıyor. Restoran, kafe ve mağazaları buluşturan 84 üniteden oluşan alışveriş ve yaşam meydanı, cazip fiyatları ve kolay ödeme planları ile yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor. Makyol Yaşam Beylikdüzü 'nde yer alan 72-167 metrekare arasında değişen alanlara sahip daireler 317 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Vatan




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Makyol, Beylikdüzü'ndeki Makyol Yaşam projesinde kampanya başlattı. 31 Mayıs'a 1 kadar sürecek kampanyayla, yüzde 20 kar fırsatı ve 0.79'dan başlayan faiz oranları sunulacak. Temmuz'da teslim edilecek Makyol Yaşam'da ev fiyatları 317 I bin liradan başlıyor. Projede; yüzme havuzu, oyun parkı, kafetarya, güvenlik, yürüyüş yolları gibi hizmetler sunuluyor.




Posta



Haber Hürriyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı


MAKYOL, İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği gayrimenkul projesi Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde başlatılğı kampanya ile 31 Mayıs'a kadar ev sahibi olanlara yüzde 20 kâr fırsatı ve 0.79'dan başlayan faiz oranlan sunuyor. 


Söz verilen tarihten 6 ay önce, temmuz ayında teslim edilecek olan Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde her ihtiyaca yönelik; 1+1,2+1 ve 3+1'den oluşan 464 adet daire yer alıyor. Restoran, kafe ve mağazalan buluşturan Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde yer alan 72-167 metrekare arasında değişen alanlara sahip daireler 317 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Hürriyet



Geri Dön