24 / 04 / 2024

Malatya Battalgazi'de asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor!

Malatya Battalgazi'de asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor!

Erenli Mahallesi’nde birinci kat sathi asfalt çalışmasını tamamlayan Battalgazi Belediyesi, Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürlüğü idari binasının bulunduğu bölgede asfalt çalışması yaptı



Battalgazi Belediyesi tarafından ilçenin muhtelif bölgelerinde asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Erenli Mahallesi’nde birinci kat sathi asfalt çalışmasını tamamlayan Battalgazi Belediyesi, Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürlüğü idari binasının bulunduğu bölgede asfalt çalışması yaptı.

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin çağdaş ve modern bir görünüme kavuşması ve vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştırmak için yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Erenli Mahallesi’nde birinci kat sathi asfalt çalışmasını tamamlayan Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Türkiye Futbol Federasyonu idari binasının bulunduğu bölgede 1 km’lik asfalt çalışması yaptı. İnönü Üniversitesi karşısında yapılan yolun asfaltlanması ile birlikte Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürlüğü çalışanları ve antrenman sahasını kullanacak olan sporcular, temiz ve rahat bir ulaşıma kavuştu. Yolun asfaltlandığını gören bazı sporcular ve vatandaşlar, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.



Hürriyet 


Geri Dön