29 / 03 / 2024

Malatya Battalgazi'de yollar asfaltlandı!

Malatya Battalgazi'de yollar asfaltlandı!

4 kilometrelik yolun tamamlanması ile birlikte kışın çamurdan, yazın tozdan kurtulan mahalle sakinleri, en çokta öğrencilerin okula giderken yaşadıkları ulaşım sıkıntısından kurtulduklarını ifade ettiler.



Mahalle sakinlerinden Sevda Damar, yolların asfaltlanması ile ulaşımda yaşadıkları sorunun çözüldüğünü belirterek, “Önceden servisimiz gelmiyordu. Çocuklarımız yağmur yağdığında okula giderken oldukça zorlanıyordu. Okul servisleri kapıya kadar gelemiyordu. Sorun ve sıkıntılarımız oldukça fazlaydı. Artık tozdan, dumandan kurtulduk. Oldukça memnunuz. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Ramazan Gül isimli mahalle sakini, “Yollarımızın yapılmasıyla gelen hizmetlerle artık bölgemiz çok daha güzel oldu. Bu hizmet gelmeden önce yollarımız çamurdan geçilemiyordu. Selahattin Başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Çalışmalar yapılmadan önce özellikle kış aylarında yollarda kalıyorduk, araçlarımız çıkmıyordu. Verilen hizmetlerin kalitesinden memnunuz. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Kendisine verdiğimiz desteğin artacağını buradan ifade etmek istiyorum. Kendisine minnettarız. Yollarımızın bu hale gelmesini hayal bile edemiyorduk. Yollardan bir çapa motoruyla traktör birlikte geçemiyordu. Ancak çalışma yapıldıktan sonra yollarımız genişledi” ifadelerini kullandı.


Hürriyet


Geri Dön