16 / 04 / 2024

Malatya Belediyesi'nden yeni Çarmuzu-Kiltepe Semt Konağı!

Malatya Belediyesi'nden yeni Çarmuzu-Kiltepe Semt Konağı!

Daha önce Yeşiltepe, Melekbaba, Salköprü ve Özalper semt konaklarını hizmete açan Malatya Belediyesi tarafından, yapımı bitme aşamasına getirilen Çarmuzu-Kiltepe semt konağı da vatandaşların hizmetine sunuluyor...




Malatya Belediyesi, Çarmuzu-Kiltepe semt konağını da bir aksilik çıkmadığı takdirde önümüzdeki ay hizmete açmayı planlıyor.


Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre, daha önce Yeşiltepe, Melekbaba, Salköprü ve Özalper semt konaklarını hizmete açan Malatya Belediyesi tarafından, yapımı bitme aşamasına getirilen Çarmuzu-Kiltepe semt konağı da vatandaşların hizmetine sunuluyor.


Çarmuzu-Kiltepe semt konağının önümüzdeki ay içerisinde hizmete açılması planlanırken, konak içerisinde düzenlenecek etkinliklerle bölge halkına birçok fırsatlar sunulacak.


Semt konağı bünyesinde; etüt merkezi, rehberlik servisi, sanat, hobi ve kişisel gelişim kurslarının düzenlenebileceği atölyeler yer alacak. Etüt merkezinde; 4,5,6,7 ve 8. sınıf öğrencilerine uzman eğitimciler tarafından ücretsiz olarak Türkçe, matematik, fen, sosyal bilgiler ve İngilizce dersleri verilecek. Öğrenciler ayrıca derslerle ilgili etüt yapma imkanı bulabilecekler.


Çarmuzu-Kiltepe Semt konağında yediden yetmişe bölge halkına verilecek rehberlik hizmetinin yanısıra; sanat, hobi ve kişisel gelişim kurslarıyla da yine bölge halkının sosyal belediyeciliğin farklı yönleriyle tanışması sağlanacak.


Çevreyolu altı bölgesine son yıllarda önemli yatırım ve hizmetler yapan Malatya Belediyesi, yaptığı 5 semt konağının 4’ünü çevre yolu altında inşa etti.



Milliyet


Geri Dön