29 / 03 / 2024

Malatya Doğanşehir'de hastane ve meslek yüksek okulu yapılacak!

Malatya Doğanşehir'de hastane ve meslek yüksek okulu yapılacak!

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Doğanşehir ilçesine 5 yıldızlı otel konforunda bir hastanenin yanısıra Meslek Yüksekokulu’nun yapımına başladığını söyledi.



Partili yöneticilerle birlikte Doğanşehir ilçesine giden AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, hastane binasında incelemelerde bulundu. Hastanedeki eksikliklerin kısa sürede giderilerek en kısa sürede hizmete gireceğini söyleyan Çalık, yetkililerden bilgi aldı. Çalık, hastanenin kısa sürede hizmete girmesi için ellerinden gelen tüm desteği ve çabayı göstereceklerini söyleyerek, “Doğanşehir ilçemiz 5 yıldızlı bir hastaneye kavuşuyor” dedi.


Çalık, daha sonra beraberinde Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük tarafından yapımı üstlenilen Doğanşehir Meslek Yüksekokulu’nun başlayan inşaat alanında incelemelerde bulundu. Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, “Meslek Yüksekokulun’un yüzde 51’ini ben yapıyorum, yüzde 49’unu ise üniversitemiz yapacak. Meslek Yüksekokulu’nun inşaatına başladık. Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu yıl yetişemezse, önümüzdeki yıl meslek yüksekokulu bitirilerek hizmete girecek. Doğanşehir’e layık bir Meslek Yüksekokulu yapıyoruz” diye konuştu.


Milletvekili Öznur Çalık ise, “Doğanşehir ilçemiz Malatya’nın en büyük ilçesi. Doğanşehir’e en güzel hizmetleri yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Doğanşehir’e ek binalarla çok güzel hizmet edecek ve 5 yıldızlı otel konforlu bir hastaneyi yapıyoruz. Doğanşehir Meslek Yüksekokulu’nun yüzde 51’ini tek başına Vahap Küçük, oğulları Vahap ve Mustafa Küçük ile birlikte kazandırıyor. Okul ve sağlık ocağını ilçeye kazandıran Küçük ailesine bir kez daha teşekkür ediyorum. Hem Akçadağ ve hem de Kale’ye Kalkınma Bakanlığı’ndan çok ciddi destekler almıştık. İnşallah Doğanşehir Meslek Yüksekokulu’nun yüzde 51’ini Vahap Küçük, geriye kalan kısmın bütçesini çıkarmakta bizlere nasip olur. Doğanşehir’imize meslek yüksekokulumuz hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu.


Hürriyet


Geri Dön