25 / 04 / 2024

Malatya Tohma Çayı'na bisiklet yolu geliyor!

Malatya Tohma Çayı'na bisiklet yolu geliyor!

Malatya Büyükşehir Meclisi tarafından, Darende İlçesi Tohma Çayı boyunca bisiklet yolu yapılması ve Tohma Çayı boyunca ulaşım aksının 15 metre olarak düzenlemesi ile ilgili İmar Komisyon raporu da oylanarak kabul edildi.




Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısının ll. oturumu 18 Nisan Pazartesi günü Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hasan Gögüs başkanlığında yapıldı.

 

Saat 14.00’de Büyükşehir Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda; gündem maddeleri arasında yer alan Hürriyet (İsmetpaşa) Parkı içerisinde bulunan otopark, WC-lavabo ve büfe ile Sanat Sokağı içerisinde bulunan dondurma satış büfesinin Kültür A.Ş.’ye kiraya verilmesi kararlaştırıldı.

 

Tohma Çayı ulaşım aksı genişletilecek
 

Büyükşehir Meclisi tarafından, Darende İlçesi Tohma Çayı boyunca bisiklet yolu yapılması ve Tohma Çayı boyunca ulaşım aksının 15 metre olarak düzenlemesi ile ilgili İmar Komisyon raporu da oylanarak kabul edildi.

 

Toplantı gündem maddeleri arasında yer alan bazı maddeler kabul edilirken, bazı gündem maddeleri bir sonraki toplantıya ertelendi, bazı maddeler ise ilgili komisyonlara havale edildi.

 

lll. Oturum Salı günü yapılacak

 

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, lll. oturumunu 19 Nisan Salı günü saat 14.00’de yapmayı kararlaştırdı.



Malatya Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön