29 / 03 / 2024

Malatya Yeşilyurt'ta altyapı çalışmaları yapılıyor!

Malatya Yeşilyurt'ta altyapı çalışmaları yapılıyor!

Malatya Yeşilyurt'taki Çarmuzu Mahallesi'nde yol açma, genişletme, alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat bölgede incelemelerde bulundu.



AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Çarmuzu Mahallesinde devam eden hizmetleri ve yatırımları incelediler.


Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Yeşilyurt İŞGEM Genel Müdürü Mehmet Karaman ile Mahalle Muhtarı Hacı Korkmaz’ında katıldıkları inceleme gezisinde Çarmuzu Mahallesindeki yol açma, genişletme, alt ve üst yapı hizmetleri yakından incelendi. Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Çarmuzu Mahallesinde devam eden hizmetlere ilişkin olarak Milletvekili Mustafa Şahin’e bilgiler aktardı. Mahalle halkıyla sohbet edip sorunları ilk ağızdan dinleyen Milletvekili Şahin ile Belediye Başkanı Polat, Çarmuzu Mahallesi başta olmak üzere bölgedeki diğer alanlarda devam eden yatırımlara ilişkin bilgiler paylaştı. Doğalgaz yatırımlarına engel teşkil eden bir adet ev yıkıldı. Milletvekili Şahin ile Belediye Başkanı Polat, mahalledeki incelemeleri sırasında, doğalgaz yatırımına engel teşkil eden bir adet evin yıkım işlemlerini takip ettiler.


Yeşilyurt Belediyesinin tüm sorunlarıyla yakından ilgilendiğini ifade eden Çarmuzu Mahalle Muhtarı Hacı Korkmaz, tek katlı evin yıkılmasıyla doğalgaz hizmetlerinin hızlanacağını için mutlu olduklarını ifade etti. Muhtar Korkmaz yaptığı konuşmada, "Malatya’ya doğalgaz yatırımları 7-8 yıldır gelmesine rağmen mahallemize gerekli bağlantılar yapılmadığı için gerekli yerlere başvurumuzu yaptık. Mahallemize bu yatırımları getirmek AK Parti Milletvekilimiz Mustafa Şahin ile Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’a nasip oldu, bize çok büyük destek verdiler. Bu çalışmaların neticesinde mahallemizin bağlantı yolları açılacak, doğalgaz işlemlerine hız verilecek” dedi.

“ İlçemizin tüm sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz”

Yeşilyurt İlçesindeki tüm sorunlarla yakından ilgilendiklerini ve kalıcı çözümler getirmeye çalıştıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, "Mahalle Muhtarlarımız ve vatandaşlarımızın bize ilettikleri tüm sorunların takipçisiyiz. Çarmuzu’ da yaşayan hemşerilerimizin en büyük isteği; doğalgaza kavuşmaktı, bu da en doğal haklarıdır. Bu hizmeti halkımıza ulaştırmamız için bağlantı yollarını açmamız gerekiyor. Çarmuzu mahallemizde doğalgaz ulaşımını sıkıntıya sokan 100 metrelik yolumuz üzerinde tek katlı evimizin yıkımını gerçekleştiriyoruz. Evin sahiplerine enkaz bedelini ödedik. Yıkım işlemlerinden sonra yolumuzu açacağız. Böylelikle doğalgaz bağlantı işlemlerinin hızlandırılmasını sağlayacağız. Çarmuzu mahallemizin tüm eksiklerini gidermek adına yoğun bir çaba sarf ediyoruz” dedi.


Milliyet


Geri Dön