24 / 04 / 2024

Malatye Erkenek'e kültür merkezi yapılacak!

Malatye Erkenek'e kültür merkezi yapılacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir ilçesine bağlı Erkenek Mahallesi’nde toplam inşaat alanı bin 040 m2 olan Kültür Merkezi Projesi’ni ihale aşamasına getirdi.



Hazırlamış olduğu projelerle birçok ilçede kültür merkezi projelerine başlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir ilçesine bağlı Erkenek Mahallesi’nde toplam inşaat alanı bin 040 m2 olan Kültür Merkezi Projesi’ni ihale aşamasına getirdi.


Malatya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Doğanşehir ilçesi Erkenek Mahallesi’nde inşa edilecek Kültür Merkezi için 10 Haziran 2016 Cuma günü ihale yapılacak. Merkez içerisinde, 1 adet kurs salonu, 1 adet çok amaçlı salon, 1 adet MASKİ irtibat bürosu, 4 adet ofis ile sosyal etkinliklerin düzenlenebileceği birimler yer alıyor. Kültür Merkezi’nin, bölgede önemli bir eksikliği gidereceği, vatandaşların vakit geçirip birçok etkinlikten istifade edebileceği bir yer olacağı belirtildi.


Milliyet 

Bu haber Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde şu şekilde yer aldı

Malatya merkezde birçok mahallede çok amaçlı sosyal tesisler ve semt konakları yaparak vatandaşların hizmetine sunan Malatya Büyükşehir Belediyesi bu hizmetlerini ilçelerde de gerçekleştiriyor.
 
Malatya Büyükşehir Belediyesi yapmış olduğu fiziki yatırımların yanında vatandaşların sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını gidermek içinde projeler hazırlayarak hayata geçiriyor. Hazırlamış olduğu projelerle birçok ilçede Kültür Merkezi projelerine başlayan Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir İlçesine bağlı Erkenek Mahallesinde de toplam inşaat alanı 1040 m2 olan kültür merkezi projesini ihale aşamasına getirdi.
 
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Doğanşehir İlçesi Erkenek Mahallesinde inşa edilecek Kültür Merkezi için 10 Haziran 2016 Cuma günü ihale yapılacak.
 
Merkez içerisinde; 1 adet kurs salonu, 1 adet çok amaçlı salon, 1 adet MASKİ irtibat bürosu, 4 adet ofis ile sosyal etkinliklerin düzenlenebileceği birimler yer alıyor.
 
Kültür Merkezinin, bölgede önemli bir eksikliği gidereceği, vatandaşların vakit geçirip birçok etkinlikten istifade edebileceği bir yer olacağı belirtildi.
 

Malatya Büyükşehir Belediyesi 

Geri Dön