19 / 04 / 2024

Mall City Residence'ta 130 bin TL'ye! Sıfır peşinatla!

Mall City Residence'ta 130 bin TL'ye! Sıfır peşinatla!

Mall City Residence'ta fiyatlar 130 bin TL ile 280 bin TL arasında değişiyor



Hürriyet Pazarlama bünyesinde gerçekleştirilen otomobil alışveriş merkezi Automall kapsamında konumlandırılan Mall City Residence'ta fiyatlar 130 bin TL ile 280 bin TL arasında değişiyor. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor. Ayrıca sıfır peşinatla 48 ay eşit taksit imkanı da sunuluyor.

Mall City'de alanları 52 metrekare ile 112 metrekare arasında değişen 221 adet konut yer alıyor. Konutların tipleri ise 1+1 ve 2+1.

Mall City Residence'ta konutlar ev ya da ofis olarak kullanıma uygun olarak tasarlandı. Mall City Residence'de genel ve idari ihtiyaçlar tek bir merkezden, profesyonel bir yönetim tarafından karşılanıyor. 24 saat resepsiyon hizmeti anlayışı ile yönetilen Mall City, deprem güvenliği sağlanmış altyapısı, fast food, restaurant, cafe, kapalı otopark, fitness salonu ve 24 saat kameralı güvenliğinden teknik servise varan geniş bir yelpazede sakinlerine keyif ve konforu bir arada sunuyor.

Toplam 46 bin metrekarelik arsaya kurulan Automall ve Mallcity Residence projesinin inşaat alanı 83 bin metrekare. İnşaat Temmuz 2007'de başlamıştı. Konutlar hemen teslim ediliyor.

Mall City Residence projesi Bağcılar'da inşa edildi.

www.hurriyetpazarlama.com.tr
0212 673 12 16

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön