26 / 04 / 2024

Mall City Residence'ta yaşam başlıyor! 85 bin dolara!

Mall City Residence'ta yaşam başlıyor! 85 bin dolara!

Bağcılar'da inşa edilen Mall City Residence'ta yaşam başlıyor



İstanbul'un en hızla gelişen iş merkezlerinden olan Bağcılar'da inşa edilen Mall City Residence'ta konut teslimleri başladı. İstanbul Atatürk Havalimanı'na 15 dakika mesafede, Tekstilkent, Matbaacılar Sitesi ve Doğan Medya Center'dan oluşan dev yapı adasında inşa edilen Mall City Residence'taki konutlar, beyaz eşyalı, oturuma hazır olarak teslim ediliyor.
 
Hürriyet Pazarlama bünyesinde gerçekleştirilen Türkiye'nin ilk ve tek otomobil alışveriş merkezi Automall kapsamında konumlandırılan proje "Mall City Residence" , E-5-TEM bağlantı yollarına 1 dakika, Taksim'e ise 25 dakika mesafede bulunuyor. Özellikle bölgede çalışan ve iş hayatının dinamizmine ayak uydurmak isteyen profesyonellerin evlerini işlerine yakınlaştırıp metropol trafiğinden ve stresinden kurtaran; yaşamı kolaylaştıran tüm özellikleri taşıyan Mall City'de kombisi, kliması içinde 52 metrekare ile 112 metrekare arasında değişen konut seçenekleri ile toplam 221 adet konut bulunuyor. Fiyatlar 85 bin dolardan başlıyor,
111 bin dolara kadar yükseliyor. Mall City, faizsiz ve banka kredili 120 ay vadeye kadar seçenekler bulunuyor.

Mall City'de satışı süren son birkaç konut kaldı. Konutlar ev ya da ofis olarak kullanıma uygun olarak tasarlandı. Mall City Residence'de genel ve idari ihtiyaçlar tek bir merkezden, profesyonel bir yönetim tarafından karşılanıyor. 24 saat resepsiyon hizmeti anlayışı ile yönetilen Mall City, deprem güvenliği sağlanmış altyapısı, fast food, restaurant, cafe, kapalı otopark, fitness salonu ve 24 saat kameralı güvenliğinden teknik servise varan geniş bir yelpazede sakinlerine keyif ve konforu bir arada sunuyor.

www.milpa.com.tr
0216 339 97 39


Geri Dön