29 / 03 / 2024

Mall Of İstanbul ziyaretçilerinden tam not alıyor!

Mall Of İstanbul ziyaretçilerinden tam not alıyor!

Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen ve 23 Mayıs'ta açılan Türkiye'nin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olan Mall of İstanbul ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Mall Of İstanbul mimarisi ve konforuyla ziyaretçilerinden tam not alıyor.



Türkiye'nin en büyük yerli AVM yatırımcısı Torunlar GYO tarafından 1.3 milyar TL'lik yatırımla hayata geçirilen 350 mağazaya sahip Mail of İstanbul, Avrupa'nın en büyük kapalı eğlence parkı MOİPark, gurme lezzetleriyle Gusto MOİ, Gösteri dünyasının yeni sahnesi MOİ Sahne, MOİ Sanat galerisi gibi farklı sanat, kültür ve sosyal fonksiyonlan aynı çatı altında buluşturuyor. Aynca 16 salon 3050 koltuk kapasiteli sineması, Ottomanya Osmanlı Müzesi üe de eğlencede de beklentileri yükseklerde karışıyor. Torunlar GYO'nun perakende sektöründeki 15 yıllık tecrübe ve bügi birikimini yansıttığı Mail of İstanbul, fonksiyon zenginliği, ulaşım kolaylığı, büyüklüğü, sunduğu içerik ve yaşam vaadiyle İstanbul'un alışveriş merkezi olarak ön plana çıkıyor. 


İLKLER VE ENLER

 

Başakşehir'de TEM'i Atatürk Havalimanına bağlayan Basın Ekspres kavşağı üzerinde yer alan Mail of İstanbul, konsepti ve içinde barındırdığı farklı üniteleri ile Türkiye'nin en fonksiyonel alışveriş merkezi olarak dikkat çekiyor. 

'İlk'leri ve 'en'leri ile dikkat çeken Mail of İstanbul'da, İngiltere'nin prestijli çok katlı mağaza markası Debenhams yeni konsepti ile Türkiye'deki ikinci mağazasını, H&M home mağazasını, ToyzzShop 1600 metrekarelik XXL mağazasım, LCW'i İstanbul'daki en buyuk katlı mağazasım açıyor. Mango kendi markası yanmda gene Mango'ya ait olan iki markası Violeta by Mango ve H.E. by Mango ile yer alırken DeFacto'nun Türkiye'deki en büyük ilk katlı mağazası Mail of İstanbul'da. Merakla beklenen Victoria Secret ise 1000 metrekarelik Türkiye'deki tam konsept mağazasını Mail of İstanbul çatısı altında müşterileri ile buluşturuyor. Mail of İstanbul'a Ortadoğu mutfağına sahip bin metrekarelik lüks Aldar Resturant ile geliyor.

 

TÜRK VE DÜNYA MUTFAĞI 


Canınız memleketinizden gezip gördüğünüz yerlerden bir tat ister ise artık İstanbul kepçe kazan dolaşmaya gerek yok. Alanlannda marka olan mutfakların markaları Karadeniz, Anadolu, Ege, Avrupa ve Uzak doğu mutfağının lezzetlerini Gusto MOİ'de, Mail of İstanbul'da yiyebilirsiniz. Her bin ayrı konsepte sahip üç büyük ve iki küçük olmak üzere 5 atrium alanına sahip Mail of İstanbul'a 11 ayrı noktadan giriş yapabiliyor. 71 adet yürüyen merpen ve 13 adet asansör ile iç ulaşımın sağlandığı alışveriş merkezi ziyaretçilerine geniş koridorları ile kolay dolaşım ve alışveriş imkânı sunuyor. Mail of İstanbul'da kapalı mekânların sınırlayıcı etkisini bertaraf etmek için özel bitkilendirme alanları oluşturuldu. Böylece kapalı bir alanda bile yeşil bir ortamın huzurunun ve sakinliğinin yaşatılması amaçlandı. 


Yaşamın başladığı 'Mail of İstanbul'da Son daireler. Yaşamın başladığı Mail of İstanbul'un konsepti içerisinde bulunan alışveriş merkezi ve ortak alanlarda konutlara yönelik olarak; rekreasyon alanları, bahçeler, yüzme havuzları bulunuyor. Toplam 722 bin metrekare kapalı inşaat alam bulunan projede 53 metrekare stüdyolardan 216 metrekare 4+1 'e kadar farklı konut çeşitleri yer alıyor. Sınırlı sayıda dairenin satışının devam ettiği projede fiyat aralıkları büyüklüklerine bağlı olarak 287.000 TL ile 1.375.000 TL arasında değişiyor. 


Hürriyet 


Mall of İstanbul İkitelli nerede?

Adres: Süleyman Demirel Bulvarı Mahmutbey/Başakşehir İstanbul


Mall of İstanbul iletişim:

Telefon: 444 2 664

Web adresi: www.mallofistanbul.com.tr



Geri Dön