23 / 04 / 2024

Mamak'ta yatırım yapan kazanıyor!

Mamak'ta yatırım yapan kazanıyor!

Ankara özellikle son beş yılda inşaat ve konut sektöründe önemli atılımlar gerçekleştirdi. Hızla gelişen, marka projelerin ön plana çıktığı Başkent'te ise, gözler doğuya çevrildi. Mamak'ta yapılan yeni projelere yatırım yapan kazanıyor...



Ankara özellikle son beş yılda inşaat ve konut sektöründe önemli atılımlar gerçekleştirdi. Hızla gelişen, marka projelerin ön plana çıktığı Başkent'te ise, gözler doğuya çevrildi. Şehir merkezine yakınlığıyla bilinen ama adı yıllarca çöplük kokusuyla anılan Mamak'ta yapılan yeni projelere yatırım yapan kazanıyor. 


Çankaya ile Mamak'm kesiştiği noktada yer alan Nata Vega Konut Kuleleri, 'bölgenin kaderini de değiştirdi. Çöplüğü ile anılan Mamak, Nata Holding imzası taşıyan "Konut Kuleleri" ile adeta inşaat sektöründe bir ilki gerçekleştirdi. Yatırımcıların gözbebeği haline gelen proje, son dönemde özellikle pilotların, hekimlerin dikkatini çekti. 


Nata Holding'in yapmış olduğu yatırım Türkiye'nin en büyük alışveriş vadisi olarak bilinen Nata Vega Alışveriş merkezi ile bölgeyi cazip hale getirdi. İki yıl önce 100-150 bin liradan rağbet gören bölgede ev fiyatları bugün 400 bin'den başlıyor. 


MERKEZE UZAK BÖLGELER

Konuyla ilgili bilgi veren Nata Holding Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Koordinatörü Hülya Deniz, "Başkent'te konut projeleri hızla artıyor ve genellide şehir merkezine uzak bölgeler tercih ediliyor. Bu durum, şehir merkezindeki trafik yoğunluğu, rakamların bizim bölgemize göre daha yüksek olmasından kaynaklanıyor. Nata Vega Konut Kuleleri'ni ise, diğer projelerden aynan özellik çevre yoluna yakınlığı" dedi. 


PİLOTLAR VE HEKİMLER 

Son dönemde özellikle hekimlerin ve pilotların ev aldıklarına dikkat çeken Deniz, "Bir konut projesinde aranılan her türlü özellik projemizde mevcut. Her yaş grubunun ihtiyacım karşılayabilecek IKEA'nın, Metro Gross marketin ve Nata Vega Alışveriş merkezinin hemen yanında oturmak, hem yatırıma için cazip hale geldi, hem de kiracı için. Bu sebeple konutlarımızı tercih eden meslek grupları da oldukça ilginç. Pilot ve hekimlerimiz son dönemlerde çok ilgi gösterdiler projemize" diye konuştu. 


MOGAN GOLU HAKİMİYETİ 

NATA İncek Konutları, Ankara'nın hızla gelişen bir başka bölgesi olan İncek'te konumlanıyor. Butik bir proje olarak start verilmiş olan Nata İncek Konutları toplam 160 konut, 4+1 ve özel dublexler, sosyal donatı alanları ile 12 bin metrekare yeşil alan içinde yer alıyor. Projenin en önemli detayı ise, Mogan Gölüne tamamen hakim bir butik konut projesi olması. İnşaat ve malzeme kalitesi ön planda tutulan Nata İncek Konutlarının, özel bir iç mimari ve son yıllarda moda olmaya başlayan Neo Klasik tarzda dizayn edilmesi ön görüldü. 

Nata Holding, bu projeyi 2015 yılının ilk yansında teslim etmeyi planlıyor. 


Hürriyet Gazetesi  Ankara  İnşaat Emlak eki 


Geri Dön