19 / 04 / 2024

Mango 'nun 102 ülkede 1756 mağazası bulunuyor!

Mango 'nun 102 ülkede 1756 mağazası bulunuyor!

Dünyaca ünlü İspanyol hazırgiyim markası Mango"nun Türkiye Ticari Genel Müdürü Arif Zurnacı, İcra Kurulu Üyesi olarak marka ortağı oldu



Arif Zurnacı, 2009 yılında icra kuruluna giren Türkiye Yönetim Genel Müdürü Sezai Eren"in ardından icra kuruluna giren ikinci Türk oldu. Zurnacı"nın temsili olan hissesinin oranı ise tıpkı Sezai Eren"inki gibi açıklanmadı. İspanya"nın en büyük ikinci kadın giyim ihracatçısı olan ve tüm dünyada 10 bin çalışana sahip Mango"nun 102 ülkede 1756 mağazası bulunuyor. Mango"nun Türkiye"de ise 66 mağazası var.

Kararlarda söz sahibi
İlk yönetim kurulunu 8 üyeyle 2007"de oluşturan Mango, bir yıl sonra İcra Kurulu"nu 9 üye ile oluşturdu. Marka dün İcra Kurulu"nu 2 üye ile genişlettiğini açıkladı. Türkiye Ticari Genel Müdürü Arif Zurnacı"nın yanı sıra Bölge Genişletme Müdürü David Sancho da İcra Kurulu"na girerek, markanın ortağı oldu. Mango"dan yapılan açıklamada, şirketin Yönetim Kurulu kadar İcra Kurulu"nun da firma ortağı olduğu ve firma için alınan kararlarda söz sahibi olduğu açıklandı.

Mango"nun İcra Kurulu"nda yer alacak olan üyeler şöyle:
Arif Zurnacı (Türkiye Ticari Genel Müdürü), David Sancho (Genişleme Müdürü), Elena Carasso Batlle (Operasyon Müdürü), Maria Jesus Garcia Lecumberri (İK Müdürü), Purificacion Campos Marmol (Aksesuar Müdürü), Evangelina Rello Yubero (Fabrika Müdürü), Judit Ventura Lizandra (Ürün Tasarım Kordinatörü), Miguel de la Capilla (Denetim Müdürü), Cecilio Lozano Alvarez (Lojistik Müdürü), Sezai Eren (Türkiye Genel Müdürü), Eduardo Risso Calero (Bilgi Sistem Müdürü).
Milliyet


Geri Dön