26 / 04 / 2024

Manisa Alaşehir'de sit sorunu çözüldü!

Manisa Alaşehir'de sit sorunu çözüldü!

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, kent merkezindeki sur içi bölgesinin sit alanı olmasından dolayı yaşanan mağduriyet çözüldü...



Manisa Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak'ın girişimleriyle Alaşehir kent merkezindeki sur içi bölgesinin sit alanı olmasından dolayı yaşanan mağduriyeti çözüldü. Milliyet'te yer alan habere göre; bölgede yapılacak olan ilk inşaatın temeli, Başkan Uçak’ın katılımıyla atıldı.

Temel atma töreni öncesi konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Alaşehir’in tüm sorunlarını tek tek çözeceklerini vurguladı.

Başkan Ali Uçak, "2 ay önce sit sorunu çözeceğimize söz vermiştik. Bugün geldiğimiz noktada sit alanı içerisindeki bir binamızın temelini atıyoruz. Çok mutluyum, gururluyum. Hizmet anlayışımızın temelinde vatandaşa temas ve temas eden hizmetler vardır. Bazı hizmetler, şehrin çehresini değiştirir, vatandaşlarında yaşamını değiştirir. Bu aşamada yasal prosedürleri yerine getiren ilçemiz esnaflarından Süleyman Kalbur’a ait olan Soğuksu Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde bulunan inşaatın temellerini hayırlısı ile attık. Bundan sonra şehrimizde sit alanı içerisinde kalan bölgelerde inşaatlar yapılmaya devam edecektir. Bu sorunun çözümünde bizlerden desteğini hiç esirgemeyen başta Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekilimiz Manisa Milletvekilimiz Erkan Akçay olmak üzere, tüm yetkililere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler Alaşehir’imiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 


Geri Dön