19 / 04 / 2024

Manisa Ali Rıza Çevik İlkokulu'nun projesi revize edilecek!

Manisa Ali Rıza Çevik İlkokulu'nun projesi revize edilecek!

Manisa Ali Rıza Çevik İlkokulu'nun yaşadığı sorunlara çözüm bulmak için çeşitli çalışmalar yürütüldüğüne dikkat çeken Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş yeni bir proje çalışması içerisinde olduklarını belirtti.



Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Ali Rıza Çevik İlkokulu'nun yerine içinde yeraltı otoparkının da olacağı yeni bir bina yapılması için Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan projenin revize edilerek, uygulanabilmesi üzerinde çalıştıklarını söyledi.Manisa Büyükşehir Belediyesi, hem kentte yaşanan otopark sıkıntısının çözümüne katkıda bulunmak hem de depreme dayanıksız olan Ali Rıza Çevik İlkokulu'na yeni bir bina kazandırmak için, içerisinde yeraltı otoparkının da bulunduğu bir proje hazırlayıp, Milli Eğitim Bakanlığı'na sundu. Bakanlık, geçen Nisan ayında projeyi reddetti. Projenin reddedilmesinin ardından Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, otoparksız bir projeyi Büyükşehir Belediyesine sunacakları açıkladı. Ancak, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, böyle bir projeyi kabul etmeyeceklerini duyurdu.


Ali Rıza Çevik İlkokulu'nun yaşadığı soruna çözüm bulmak için çeşitli çalışmalar yürütüldüğüne dikkat çeken Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş yeni bir proje çalışması içerisinde olduklarını açıkladı. Dernekbaş, Ali Rıza Çevik İlköğretim Okulu ile ilgili projenin yeniden revize edilerek bakanlık ve sonrasında Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne sunulacağını söyledi. Dernekbaş, bu konuda Şehzadeler Kaymakamlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi ile üçlü görüşmelerin sürdüğünü kaydetti.



Hürriyet


Geri Dön